Klart idag

Igår kväll såg jag att det skulle bli en helt underbar dag idag och jag fick rätt. Vi har varit ute nästan hela tiden förutom då JR dammsög och när jag sedan moppade golven.

Solen är uppe till halv tio här nu och så kommer det att vara hela sommaren. Vi får massor av d-vitaminer så våra leder mår bra. Eftersom vi inte stressar så blir alla moment i dagen bara trevliga.

Två reglar återstod innan dagen och JR fick lov av mig att sätta dem idag men då med pauser. Jag hade två inplanerade b-vitaminspauser och sedan blev det en omega-3 paus. Vi åt kex med makrill och det var så gott. Hundarna har sovit ute och på söndagarna är det väldigt lugnt ute så de har inte behövt patrullera.

Lite sol och lite skugga gör att allt blir så behagligt. Kan berätta att jag dödade en fluga i kylen idag. Den flög in när jag öppnade kylskåpet och jag stängde dörren. När jag sedan skulle ge hundarna deras mat så låg den avliden där. Så kan det gå om man är girig.

Jag ärvde en sprillans ny t-shirt av JR som tyckte att den var för trång. Jag tänkte ta på mig den idag efter duschen och visst gick den på men jag hade inte behövt en bh sedan. Den smiter åt ordentligt över brösten. Texten på den är: Your safety at work och det stämmer.Här sitter tuttarna säkert och det är som att ha en korsett på sig. Men jag kämpar på i tröjan. Den är ju sprillans ny och kan ju inte bli kasserad så direkt. Hoppas att den töjer sig lite.

Här har det ploppat upp en gul blomma och jag har ingen aning om vad det är. Men fin är den ändå även om den kanske är ogräs. Där stör den ju ingen så den får vara kvar.

En JR och hans verk börjar ta form. Alla nio reglar är på plats och i morgon börjar spikandet av trädäcket. Vi har valt lite smalare brädor som inte slår sig lika lätt som tjocka gör. JR har spikat trädäck flera gånger så detta kommer att bli bra. framåt här ska vi ha en gräsmatta. En icke naturlig men så skön för hundarna och snyggt istället för detta ogräs.

Nu tar vi kväll och fortsätter i morgon med nya aktiviteter. Aha jag ska tvätta lakan för jag har bytt i sängen 🙂

Lev livet som ni vill och må bra!!

  4 reaktioner på “Klart idag

 1. evadramin
  juni 15, 2020 kl. 10:30

  När vädret är varmt och soligt så har ni ju nästan ingen gräns mellan ute och inne.
  Arbete flyter på bra i er egen takt. Vilken takt ska man annars ha?😊

  • juni 15, 2020 kl. 10:40

   Lite så har vi tänkt att det ska bli. 😀

 2. juni 15, 2020 kl. 11:02

  Jag brukar kombinera lakanstvätten med själva bytet. Ja, jag använder samma lakan och bäddar med dom när dom har torkat. På så sätt spar jag in momentet ”dra lakan”. Smart va? 😉 Fast imorgon ska jag byta till tunnare lakan så då kommer jag inte undan 😀

  Ha en fin tvättdag!

  • juni 15, 2020 kl. 11:49

   Eftersom vi har hundar som sover med oss byter jag lakan varje vecka. Jag hänger dem på klädstrecket och viker dem hårt ute. 🌞

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: