fbpx
Lite hemarbete

Lite hemarbete

Idag var en bra dag för lakanstvätt så det körde jag på. JR började att spika trädäcket redan efter frukost. Nåväl vi sover till klockan tio så det är ju inte direkt arla morgon. Men vi känner att de tidiga morgnarna har mist sin tjusning. Idag föredrar vi kvällsskymningen och vi brukar sitta på bänken och titta på ISS som alltid brukar dyka upp när vi går ut den sista turen med hundarna.

Ibland ser molnen ut som ser molnen ut som tefat och jag hade önskat att dessa aliens tog bort coronaviruset från jorden. Men precis som HIV-viruset så kommer vi antagligen få leva med det i många år.

Idag vattnade jag rosor och annat. Lite kaffe fick rosorna också. Citronträdet fick också en dusch och det växer väldigt bra. Idag satt vi inte här och drack vårat morgonkaffe men det kommer blir fler morgnar.

Här har det vuxit upp något som vi inte vet vad det är. kanske ogräs men grannen har flera stycken så det kan ju vara en vildsådd sak. Den får vara i alla fall.

Det finns ju någon som har en pool. Turbo har badat tassar och blivit översköljd med vatten idag. Hon står helt still och bara njuter av det ljumma vattnet. Kuma vägrar att ens närma sig den hemska saken. Försökte med koppel men nono. Lite synd, men jag vattnade växterna med slangen och gissa om han fick duschar. Efteråt var han rätt nöjd. Men vi hade gärna haft en pool idag för att svalka av oss i. Drömmer om nästa år.

En början till trädäck. Stabilt är det kan jag lova men Kuma tycker att det är suspekt än så länge. Luft under så det inte ligger i vatten när det regnar. Det är en civilingenjör som konstruerat detta trädäck. Vi hade ett liknande i Sverige utanför dörren från garaget och det höll i femton år. Håller detta i tio så är jag nöjd. Tror hundarna kommer att älska detta när det är klart.

Ja vi fortsätter i morgon och kanske kan jag köra en maskin med mörk tvätt också. 🙂

4 svar på ”Lite hemarbete

  1. Så bra att en av er har en pool och som gillar den.
    Trädäcket växer fram, ser ut till att bli väldigt bra och fint.

    1. Han hatar vatten och det enda han tycker om är det som finns i vattenskålen. 🐺 Misstänker att han anser sig vara gjord av socker. 😆

Kommentera

%d bloggare gillar detta: