fbpx
Klipperian hade öppet idag

Klipperian hade öppet idag

Idag har det varit varmt vill jag lova. Minsta lilla vindpust har jag tagit vara på. Tvättat har maskinen och jag hängt upp. För att slippa stryka så ser jag till att hänga allt så det är så slätt det kan bli. Har inte använt strykjärnet på flera år sedan JR slutade arbeta närmare bestämt. Fyra år är väl flera eller hur? Han var så snäll och köpte en ny strykbräda till mig när vi flyttade in hit och den står så fint vid garderoben ouppackad. Den kommer att hålla i många år.

Hade öppet i klipperiet idag och en stor miss hade jag gjort. Hade inte laddat apparaten så jag höll på i flera timmar. Men JR fick uppfriskande citrondryck vid ett tillfälle och lite ost,kex,baguette och makrill vid ett annat. Apparaten måste ju laddas med jämna mellanrum. Tur man har en så tålamodig kund. Nej, det är inte ett jack ni ser i huvudet utan JR som kliade sig precis innan jag skulle fota mitt mästerverk. Han har nämligen ett hår som mest liknar svinto och viker man det eller pillar så blir det hål in till svålen. Efter en dusch så ser det väldigt fint ut och jag har satt apparaten på laddning inför nästa klipperia.

Förrådet till att göra smoothies är påfyllt och i morgon ska det bli en god sådan. Vet inte riktigt om jag ska göra den syrlig eller lite mer åt det söta hållet. Får sova på saken. Jag har vattenmelon,banan,lime,aprikoser och kumquat. Lutar lite åt det syrliga hållet just nu.

Jag fick ta in tvätten snabbt för Kuma kan klockan och visade med tydlighet att det var middagsdags. Han har sovit ute på gräsmattan hela dagen och nu kurrar det i magen.

Wtf, kommer inte tanten? Kuma skickar ut förtruppen att hämta mig. Själv vill ha inte gå ut mer idag. Jag skyndade mig som sagt och svetten rann då det fortfarande var +30 vid 18.30. Dags att stänga för dörrarna och köra igång R2D2 i sovrummet och rummet.

Ikväll blir det sallad till kvällsmat och det är nog precis vad vi mäktar med i värmen. I morgon är det dags att starta en ny månad och vem vet vad den kommer att innehålla?

6 svar på ”Klipperian hade öppet idag

 1. Äger inget strykjärn, det är en mycket onödig produkt.
  Men klippt blev han!!
  Vilket härligt fruktfat, blir säkert underbart god smoothies.

 2. Saknar alla härliga frukter som smakar så mycket mer där de växt och mognat än de stackare vi har i affärerna här i Sverige.

 3. Köpte en strykbräda på IKEA när vi flyttade hit, den har jag slängt för flera år sen efter att den stått och samlat damm i garaget några år. Försvarar mig med att skrynklorna matchar rynkorna 😀

  Fick inte JR nån b-vitamin under den långvariga klipproceduren? Har hört att det lär vara bra för håret… 😉

  1. Jodå, först lite förfriskningar och sedan ostbricka med kex och rosévin till det. Allt för att kunden ska bli nöjd. 😁😆

Kommentera

%d bloggare gillar detta: