Ett Kelloggspaket

Nästan precis när vi steg ut i trädgården idag kom postbilen. Den som levererar paket i brevlådan. Det gäller att packa i rätt format för då passar den i lådan. Alla har samma lådor och brevbäraren har en nyckel som passar alla. Så behändigt. Vi har gett måtten till H som ville skicka en del tidningar till oss. Det visade sig att ett Kelloggspaket hade de rätta måtten. Nu har vi en hel del nya tidningar att plöja genom.

Vi har även haft en molnig dag med en del solglimtar. Det känns som att det ska regna men inte då. Lite mer vind idag gjorde att det var skönt att vara ute om man inte ansträngde sig för mycket. Så det gjorde vi ju inte.

Tänk, att man kan bli glad för så lite. JR har köpt en förlängning till kranen i köket. Tidigare var strålen riktigt hård och det var väl bra för man kunde spola av matrester mm snabbt och bra. Men nackdelen var att det stänkte på diskbänken och sedan måste man göra rent diskhon. Med denna mackapär kommer strålen mjukt och fint precis där man vill ha den. Sedan kan man föra den runt så diskhon blir ren också. Först hade vi tänkt köpa en ny kran men nu behöver vi ju inte det tycker jag.

Nåja, lite har vi väl sysslat med idag. En del trädgårdsskötsel har det blivit i lugn takt. Ogräs tar aldrig semester. Sedan har vi lyssnat på sommarpratare idag med och de två vi valde hade mycket intressanta berättelser om sina liv att förmedla. Små glimtar som flätas samman och blir ett liv.

Sedan blir man rätt trött av den påträngande luftfuktigheten och djur har nog en inbyggd klocka för sova och äta. Det vill våra hundar göra inomhus utan några som helst störningsmoment. Om jag av någon anledning glömmer bort tiden är de snabba med att påminna mig om att nu är det dags.

Tack för idag, slut för idag som man sade i småskolan efter en skoldag. Kuma vill ju inte gå in ensam utan vi ska gå med in. Därav den frågande blicken. Jag kan berätta att vi följde med in och hundarna fick sin middag. Ännu en tisdag är till ända och vi återkommer på onsdag alltså i morgon.

4 svar på ”Ett Kelloggspaket

  1. Trevligt med lite nya tidningar.
    Vilken kanonbra förlängning till kranen. Jag skulle vilja ha något liknande till kranen i husbilen.

  2. Igår fick vi verkligen en rejäl dos med regn – superskönt!
    Det är dom små, små detaljerna som gör’et, som den där förlängningen till kranen till exempel 🙂

    Ha en finfin dag!

Lämna ett svar