Det blev en brassestol

Kommer någon ihåg reklamen för ett försäkringsbolag som sändes på tv4? En kille i en röd bil stannar vid en telefonkiosk efter att ha hämtat sin nya bil hos försäljaren. Ja, förr i tiden fanns det kiosker med telefonautomater. Det som inte vet vad det är kan ju googla. I alla fall lägger han i ett mynt och slår nummret till försäkringsbolaget och säger att han vill försäkra sin nya bil. De frågar vad det är för en bil. Det är en…. en …… Då kör en lastbil förbi som tar med sig taket på bilen. Det är en Ford cabbe säger killen. Sådärja säger rösten i luren då är din bil försäkrad.

Jag tyckte att det var en rolig reklam. De reklamsnuttar som visas nuförtiden är inte alls så roliga.

Det var ingen som ville ha våra två gamla stolar och såhär i solen skulle inte jag heller vilja ha dem. Nu är de lite smutsiga dessutom då JR resolut sågat av benen. Det blev två brassestolar av dem. Men jag provade inte då det skulle bli ett kraftprov att ta sig upp från dem. I morgon ska de forslas till dechatteriet i sällskap med lite annat. Benen då? Jo de ska eldas upp i spisen när det blir dags för brasor.

Förutom att designa om stolarna har JR haft konstruktionsmöte med sig själv just här. Nejdå han ville inte undvika mig eller vara ensam. Det som ska bli ska ske på denna sida av huset. Men jag håller lite på det tills arbetet kommer igång.

Som en ängslig mamma går jag och räknar alla nya frukter på kumquatarna och idag har båda 15 frukter på tillväxt. Ser fram mot skördetiden sedan. Fruktodlare passar mig perfekt allrahelst som JR sköter vattningen. Det gör han med bravur så jag tänker absolut inte ta den sysslan ifrån honom.

Jag njuter av resultatet av hans omsorg. Annars har jag hängt lakan på tork efter att e snurrat runt i maskinen. Fast mesta tiden av dagen har både jag och JR tillbringat på trädäcket och njutit av dagen som man ju ska göra.

3 svar på ”Det blev en brassestol

  1. Så ingen ville ha stolarna. Då fick ni ju lite brännbart.
    Kumquatarna har ju många frukter, fint att ha till kommande höst/vinter.

  2. Haha! Den reklam som Trygg Hansa hade förr om åren var jätteroliga! Det var just tack vare cab-reklamen (och några andra) som vi valde att ha vår första hemförsäkring hos dom. Nåt skulle dom väl ha i utbyte som tack för det roliga? 😀

    Ha en finfin dag!

Lämna ett svar