Där for de iväg och jag sörjer inte

Idag körde JR ett lass till Dechateriet= Återvinningen och här är det riktig återvinning för de har upplåtit ett område där man kan ställa saker som någon annan kanske vill ha. Typ loppmarknad. Man får betala en slant för att ta grejor men inte mycket. Hade vi vetat det så hade JR inte kapat av benen på stolarna.

Inte vet jag vart pengarna går men kanske blir det till de som jobbar där. Nu blev det ändå så att vår el-gräsklippare som sprack i kåpan fick följa med och en spekulant ville ha den. JR förklarade för den hugade spekulanten att han bara pratade lite franska då han var från Sverige. Jag också sade mannen för jag är italienare och skrattade. Han kanske kan laga kåpan eller så struntar han i det, men klipparen fick han.

Turbo springer alltid med för att se när JR kör bort. Men jag tror att hon tycker att det är roligast när han kör teslan. Då kan hon nästan skälla av upphetsning.

Sedan lägger hon sig i skuggan och väntar på att JR ska komma tillbaka. Ibland får hon sällskap av Kuma men han brukar ta sig en tupplur i soffan på förmiddagarna.

Nu har det blivit såpass att vi utan problem kan ha dörren öppen så hundarna kan gå in och ut när de vill, och de gör det. Än är det att dricka vatten och ligga en stund vid någon fläkt för att sedan komma ut till oss igen. Vi tillbringar dagarna ute mest hela tiden. Jag skriver en del och JR planerar. Kan avslöja att han köpt nya pinnar idag. Nytt projekt är på gång tydligen. Jodå, jag är informerad om projektet och som vd har jag godkänt det.

Men vi trivs på vårat trädäck och här leks det och lyssnas på sommarpratare från 2019 minsann. Tycker faktiskt att det var bättre förra året. Blir allt bara sämre med åren? Till och med sommarpratarna?

Struntar i det och hämtar in tvätten som torkat i solen idag. Så gott den luktar.Jag blir lyrisk.

4 svar på ”Där for de iväg och jag sörjer inte

  1. Det var ju synd på stolarna.
    Smålustigt med det där med språken. 😀
    Ert fina trädäck verkar att ha varit efterlängtat, det är välanvänt redan.

  2. Vilken smart och braig återvinningsstation! Nu vet ni ju det till nästa gång 🙂

    Jadu… Årets sommarpratare var generellt sett dom sämsta i mannaminne. Även i kvinnominne, faktiskt.

Lämna ett svar