Alles klar herr kommissar

Idag har vi jobbat som tokar. Ett hål står klart och vi har stått och beundrat det en stund. JR har verkligen fått till det. Tror det blir ett perfekt hål.

Tydligen har de lagt någon slags duk under all sten och vi försöker ta bort den undan för undan. Den skulle väl hindra att något växer där. De förr förra ägarna hade något slags skjul där. Kanske för redskap eller liknande. Naturligtvis blev det ett snäpp varmare idag så JR har verkligen svettats. Det är inte helt lätt att gräva i denna jord. Men nu är et gjort och vi har ett fint hål.

Jag har gjort klar rabatten och lavendlarna. Nu kan de vila ett tag tills våren eller så. Jag har haft min assistent med mig hela dagen och nu är hon trött.

Det kostar på att vara på topp en hel dag. Kommer en del folk förbi och så spanjoren som ska på sin dagliga cykeltur. Jag tog mitt arbete i etapper och intog en välbehövlig b-vitamin tillsammans med JR vid en av pauserna.

Nu är det ljuvligt att sitta på trädäcket i skuggan och koppla av. Det gjorde vi när dagens arbete var klart. Fimpan har tydligen dagis hos sig för det var barnskrik och även lite prat från någon lite större. Men det är inte något som stör speciellt mycket.

JR pratade med Sydfranskan på Super-U idag och hon hälsade så mycket till mig. Det gjorde mig glad.

Kuma har legat ute i trädgården hela dagen och nu sover han tungt. Så glad att vi kan vara ute i princip varje dag och hundarna får massor av intryck och dofter. Bor vi i paradiset? kanske inte men näst intill skulle jag vilja säga.

I morgon väntar vi en livrasion och det är spännande. Kommer i en blogg nära dig.

6 svar på ”Alles klar herr kommissar

Lämna ett svar