På fredag kommer det en livrasion

Igår kväll började JR surra om en…. och jag sade då köper vi en nu då, vi ska ju ändå ha en. Ja jo det har vi ju sagt instämde JR. Banken konsulterades och pengar fördes hit och dit. I morse körde så JR iväg och nu är det beställt. Blir en del jobb sedan och vi får se hur vi tacklar det. Men det blir på fredag.

Här har JR jobbat med svetten i pannan idag. Vad ska det bli här då? En pool eller plaskdamm? Svaret kommer på fredag som sagt och JR fortsätter sitt jobb i morgon.

Jag har minsann också jobbat. Håller på att rensa i rabatten och klippa ner lavendeln. Strött kaffe på rosorna och pysslat med smårosorna här på framsidan. Kommer ny blommor nu till hösten och jag hoppas vi ska få rosor långt in i december som förra året. Men halva flocken har tagit det väldigt lugnt idag.

Det är inte så mycket trafik här på kvällarna längre. Endast traktorer som kör lass med vindruvor.

Vi brukar gå en runda innan hundarna ska ha sin mat. De vill gärna se att trädgården är som vanligt. Jag tittar mest på växterna och så mina fina rosor som börjar komma tillbaka efter värmeperioden.

Här står arbete stilla ett tag nu då ett annat projekt har kommit ivägen. Men JR är inte ledsen för det då han har allt materiel till detta hemma. Där är det tydligen någon som plockat in dagens lunchprylar i köket. Vi har två fina dragskåp som sväljer all vår torrskaft och det är vi glada över. Hade ett i vårat gamla hus också och det var suveränt.

Vinterns vitaminer växer bra och nu är det väldigt många frukter som kommer. De ska nog räcka ett bra tag tror jag. Bara på denna buske är det nog 20 frukter som är på gång. Den andra har minst 15 så vi är försedda.

I morgon ska jag fortsätta med rabatten och JR ska gräva till Kina, eller nej det ska han nog inte om jag tänker efter. Men gräva ska han.

  2 reaktioner på “På fredag kommer det en livrasion

 1. evadramin
  september 2, 2020 kl. 22:49

  Vad jobb du har haft i dag. Alltid något som pockar på ens uppmärksamhet. Men visst är det skönt att pyssla lite med sånt som man gillar.
  Fina bilder med skuggan av hunden på husväggen.

 2. september 3, 2020 kl. 10:34

  Ser ut att bli en synnerligen god skörd – i dubbel bemärkelse 🙂

  Ha en fin dag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: