Växlande molnighet

Efter en god frukost gick JR ut på baksidan och sedan såg jag inte till honom särskilt mycket under dagen. Jag torkade bordet ute och lade kaffesump på rosorna och där på baksidan har JR öppnat verkstad för kapning av pinnar mm. Han är värre än byggare Bob när han sätter den sidan till.

Jag körde tvättmaskinen och kunde hänga upp lakan senare under dagen. Det var lite vind idag och en perfekt dag för att torka tvätt ute. Tror Fimpan är dagmamma åt ett spädbarn för plötsligt hör vi skrik från deras trädgård. Åh, vad vi önskar att det bott ett äldre par i det huset. Men vi får stå ut bara inte barnet får kolik så.

Och där kom min fot med också på bilden. Frågade Turbo om hon ville vara med på kort och då lade hon sig på rygg och kråmade sig. Hon är en riktig liten fotoapa vår lilla tös. Tur att jag sopade mattan idag då.

Hundarna har tyckt att vädret idag var behagligt och skulle nog vilja att det fortsatte såhär, men det blir tydligen varmare senare i veckan. Turbo fick springa med JR två gånger idag då han vände hem efter första svängen. Han hade glömt munskyddet. Sedan var hon lätt trött ett tag.

Vi hade ett bra snack där på mattan och kom överens om många saker, som att det var dags att gå in och göra middag åt hundarna. Idag blev det lite ris,spagetti och kött. Kan säga att anrättningen var uppskattad. Kuma gläfste då han tyckte att jag var lite för långsam. Försökte förklara att det inte är bra att stressa kocken, men det ville han inte lyssna på. Men efteråt var ha som en sol och gjorde lite hoppsasteg gammal som han är.

I morgon ska de komma och serva gaspannan, så det kan bli tidig morgon för oss. Men vi tar det med ro och nu är det endast JR som får ta hand om servicemannen. Det brukar vara en man så jag förmodar att det är det i morgon också.

Kanske blir det mer sol imorgon för det sade vädernissen. Temperaturen har varit på behagliga +31 så vi kör med kortbyxor och t-shirt än så länge. Men jag har ett linne hängandes om det blir varmare ute. Mina planer är att göra rent vilstolarna som har diverse fågelbajs på sig. Sedan blir det nog en poddlyssning på eftermiddagen skulle jag tro.

2 svar på ”Växlande molnighet

  1. Vi hade 15 grader nu på morgonen, nästan så jag frös när vi satt ute och åt frukost. Hade långärmat på mig – en kortärmad t-shit istället för linne alltså 🙂

    Ha en skön dag!

  2. Kan vara rätt så jobbigt med barnskrik om det håller på länge.
    Är man en hungrig hund så måste ju kocken bara raska på.

Lämna ett svar