En dag av väntan

Idag skulle vi få besök av mannen som gör service av gaspannan. Mellan 08.00 och 12.00 skulle han komma. Gissa när JR öppnade sina ögon i morse? Just det fem i åtta var han klarvaken. Jag somnade om till framåt 10.00 då ingen ringt vid grinden. Sedan satt jag och läste nyheter till fram mot 11.00 och då ansåg jag att hundarna behövde ut för att göra toalett. Vid 12.00 hade ingen serviceman dykt upp och nu var vi hungriga. Därför blev det frukost, bäddning och sedan fortsatte vi dagen som vanligt.

JR sågade en del pinnar och jag gjorde:

Anananassmoothie till i morgon. De är billiga nu och vi får god morgonsmoothie till priset av 10:- /ananas. Att det sedan räcker i några dagar gör ju allt bara billigare.

Efter att JR sågat och jag putsat lite så satte vi oss ute på trädäcket och kopplade av. Nu var JR trött efter att ha vaknat tidigt och lite irriterad för att servicen inte blivit gjord. Så när vi satt där kom en bil och en man lastade ur saker. Där kom servicemannen och det visade sig att han ringt till JR men haft fel telefonnummer. Vi hade inte fått besked om att han var sen.

Så efter en timme i sovrummet med hundarna blev vi utsläppta och en bit mat med ett glas vin serverades av oss till oss själva. Det smakade bra och sedan kunde både vi och hundarna koppla av.

Här börjar ett trädäck bli till. Vår frukosthörna och efter att JR sågat massor av pinnar ska han borra och sedan kan vi snart stiga ut från köket på ett tryggare sätt. Skönt att kunna gå barfota och jag tror att hundarna uppskattar det också.

Så gick denna dagen och i morgon är en annan dag. Då ska vi köra till veterinären . Klor behövs klippas och Turbo ska ha lite sprutor. Vi måste förnya rabies på henne och det tycker vi är viktigt. Sedan kanske vi ska köra ner till BricoMan och se om de har blomkrukor. Men det får vi se om vi har lust med. Vädret ska bli lite ostadigt verkar det som så det passar bra att köra en sväng.

Hösten är rätt skön här måste jag säga. Idag har vi haft +31 i skuggan med svag vind. Föredrar ju det framför hösten i Sverige.

6 svar på ”En dag av väntan

  1. Anananassmoothie skulle jag gärna vilja ha. Gillar verkligen annans.
    Men det är inte höst väl inte höst än.
    Nytt trädäck, är nyfiken på hur det kommer att bli.
    Hundarnas sprutor är det viktigt att sköta om.

  2. Just idag är höstvädret på topp. Solen slösar sina strålar och blänker i trädens blad efter allt regnande. Det är varmt och skönt 14-15 grader passar mig som handsken. Har inte varit så pigg några dagar men hoppas nu att jag framöver ska känna igen mig själv. Kram 😎

Lämna ett svar