Inget regn men fuktigt

Det hade regnat tidigt i morse men eftersom det behövdes lite sovmorgon, så bjöd dagen på uppehåll men en luftfuktighet som gjorde att vi svettades ymnigt. Jag lyckades ändå göra rent utemöblerna och vilstolarna. JR fällde upp parasollet så det fick torka. Sedan försvann han till baksidan och jag tog en välbehövlig dusch. Dödade två myggor och därmed slapp jag få två myggbett vilket gjorde mig upprymd.

När jag stod ute vid palmen hördes plötsligt ett annorlunda tutande och där susade en bil förbi, följd av x antal cyklister. Tour de France på väg till nästa etapp. Vår väg var tydligen en transportsträcka.

Annars satt jag mest hela dagen på trädäcket och höll hundarna sällskap. De kände nog även av fuktigheten i luften. Solen ville inte komma fram ur molntäcket utan skymtade bara till då och då. Jag hade ju bestämt att vänta med tvättning av kläder och det var nog förnuftigt. Det hade nog inte torkat alls idag.

Det artar sig bra här på baksidan. Nu kan vi kliva ut barfota eller med inneskorna om vi vill. Hundarna kan ligga på trädäcket och spana på bilarna.

En liten bit återstår och JR säger att det är klart om en vecka. Det är ju inte bråttom alls så det får ta den tid det vill. Jag passade på att titta till mina frukter och kumquaterna ser ut att få många frukter. Citronträdet luktar citron av bladen och där blir det inga frukter på ett bra tag. Men när det väl börjar blomma så ska det nog bli en och annan citron där hoppas jag.

Rosorna doftar ljuvligt och är så vackra.

Få se om det blir väder för en liten tvätt i morgon? Annars får jag hitta på något annat trevligt att göra, som att bara vara kanske.

3 svar på ”Inget regn men fuktigt

Lämna ett svar