Lite varmare idag

Nu när solen även tittat fram är det ännu varmare ute än igår. Tyvärr ingen vind idag heller så vi flämtar och drömmer om poolen. Men tur vi har dusch. Jag satte en ny tvätt i maskinen och den som hängt över natten kunde jag ta in när det var dags att hänga upp den nya. Det var nästan så att jag brände mig på tröjorna som hängt i solen.

Efter tvätteriet och då jag gjort ny smoothie. Även på ananas denna gång. Satte jag mig på trädäcket och flämtade. De gånger det kom en liten vindpust var det som het luft från fönen. JR kämpade med sina pinnar och nu är väl de kapade till rätta längder så han kan borra dit dem. Även han var svettig och det var inte läge att göra större ansträngningar.

Lite gräs har börjat titta fram och JR kunde ju inte låta bli att ta fram gräsklipparen och köra ett varv. Så nu ser det riktigt prydligt ut igen. Inga långa strån som står upp här och där.

Nu är all tvätt ren och jag kan ta det lugnt till på måndag då det blir lakan som ska köras. JR fortsätter med trädäcket på frukostsidan. Han köpte en ny kaffebryggare idag då vår gamla bara slutade att fungera. Men vi har ju även vår espressobryggare så kaffe blev vi inte utan. Men vi är båda vanemänniskor när det gäller frukosten och vill gärna ha stora baljor kaffe på morgonen. Så nu har vi en ny liten bryggare till det. Jag vill ju gärna ha sumpen till rosorna och andra växter.

Vi har så varmt ikväll att ytterdörren fått stå öppen längre än vanligt. Plötsligt fick vi en gäst och JR försökte få Börje att gå ut i mörkret men han gömde sig bakom elementet i hallen. Vi får se om han vill ut senare när vi tar ut hundarna innan sovdags. Vill inte att han ska hamna i Turbos mage då hon brukar få magknip av små Börjor.

Vi får se hur det blir med den saken.

3 svar på ”Lite varmare idag

Lämna ett svar