Söndagsmarknad och höstloppis

Många begivenheter på samma dag och först blev det en tur till torget för att köpa baguette till frukost. Kommersen var i full gång och denna gång var kameran med.

Massor av matnyttigt finns att köpa här men även en hel del barnkläder, fast det behöver vi ju inte.

Grillad kyckling kanske? Kanske en söndagsmiddag för någon men inte för oss idag.

Oliver i alla dess olika variationer finns att köpa. Nu är inte JR någon fantast men undertecknad kan aldrig få riktigt nog. Jag älskar oliver i alla dess former. Inte så förtjust i dessa med valnöt men de går ner de med.

Sylt någon?

Det finns ju annat roligt att sysselsätta sig med så varför trängas på en marknad? Vi drar vidare till loppisen nere på Super-U:s parkering.

Här gäller det att gå i rätt riktning och inte gå tillbaka. Det finns massor att köpa här för alla har samlat på sig i flera år.

Kanske kan man göra ett fynd här? Vi kände inte för ett köp idag men roligt att titta ändå. Jag är ute efter fina glas så en dag så står de där.

Nej JR vi får inte in nyheterna från andra världskriget på denna, men visst skulle det vara spännande. Tänk, hur alla satt och lyssnade på nyheterna varje kväll. Allå allå hemliga armen.

Man känner lite av historiens vingslag när man går runt på denna loppis. Gamla tavlor och dörrhandtag samlas med allehanda nyare plastföremål. Jag har inte riktigt öga för antikviteter men önskar att jag hade det.

4 svar på ”Söndagsmarknad och höstloppis

  1. Vilken trevlig söndag med lite av varje. Oliver är verkligen gott.
    Helt plötsligt kommer din fina glas att hitta dig. När man minst anar det så står dom där bara.

  2. Vilken trevlig marknad och loppisen såg också fin ut. Kul att gå runt och titta på alla grejer. Hoppas du fyndar dina glas – kanske nästa gång?

    Ha en fin start på veckan!

Lämna ett svar