Försiktiga varje dag

Idag behövde vi fylla på förråden och JR min tappre riddare gav sig ut i pandemin. Jag har känt mig lite förkyld ett tag och idag blev det till en rostig hals. Man blir ju rädd för det allra minsta nuförtiden. Kan ju vara en vanlig förkylning eftersom vädret nu varit lite kyligt. Idag har vi haft +16 och det är kallt då solen gömt sig ovanför molnen. Jag är inte den som ritar fan på väggen så fort jag blir lite krasslig, men lite orolig blir man ju i dessa tider.

Då Mackan är borta med husse så vaktar hundarna. Vi väntar tills han kommer hem säger deras hela väsen. Jag har tvättat lakan som nu hänger inne i biblioteket då vädret inte medger annat. Men god lukt sprids i huset. JR har köpt massor av matjord idag och spritt ut det på baksidan. Först gräsfrö och sedan jord ovanpå. Vi vill ju ha en liten gräsmatta framför fönstren till köket och vid trädäcket där. Jag satt en stund där men hundarna är inte riktigt okej med den sidan ännu.

Dagens middag består till en stor del av dessa = Cottage paj. Så gott och mättande. Detta i botten och sedan köttfärs ovanpå. Vi är ju inga vegetarianer.

Tyvärr är det dags att kapa trädet för i år. Eli vår granne har redan gjort det och vi får väl göra det vi också. Men nästa vecka har vi bestämt att det blir. Man gör ju så här.

Tänkte visa lite fina foton från byn i morgon.

5 svar på ”Försiktiga varje dag

  1. Tycker att man ska vara försiktig och tänka sig för. Det förbannade viruset har ju tagit fart igen. Tror det beror på att folk inte tänker sig för tillräckligt mycket utan tror att dom inte kan drabbas.
    Ser fram emot bilderna i morgon ifrån ”din” by.

  2. Du samma här, lite småsnorig och vaknade lite täppt i näsan vilket fick min att bli rädd, nästäppa hör ju till Corona. Men det släppte och är mer som just en lättare förkylning. ⭐️🌷⭐️

Lämna ett svar