Måndag och arbetsdag eller ?

Jo för tusan idag ska det arbetas tyckte jag och tryckte in lakanen i tvättmaskinen. Nu skulle den få jobba lite. Efter frukost körde jag igång diskmaskinen och efter detta ansträngande arbete krävde jag lite paus. JR tog på sig det arbetsamma att kapa de brädor som inte platsat på trädäcken. Här ska bli ved sade han.

Jag tog på mig det arbetsamma jobbet att kontrollera personalen så att de gjorde sitt jobb. En god b-vitamin gjorde att jag även orkade hänga upp lakanen i drassingroom på torkställningen där. Den rena disken tillhör JR:s arbetsbeskrivning.

Vi har ju blivit vana vid att vara ute hela dagarna så då får man bita ihop trots att det endast är +17.

Har jag sagt att vi ska vara ute så ska vi vara det. Någon har visst bestämda åsikter om hur vi tillbringar dagarna. Jag satte mig på lilla ljugarbänken i plast och härdade ut.

Gnäll inte du har ju fina blommor att titta på! Okej, jag ger mig och ska sluta klaga. Men medge att det är inte alltför varmt? Jag tog på mig västen för det blev kyligt i ryggen efter någon timme. JR höll sig varm med sågandet.

I dessa tider då vi inte får vara ute på gatorna i mer än en timme per dag så har vi en del som traskar förbi. Hundarna bara älskar att skrämma skiten ur dem. De rusar till udden och sedan står de och glor ut människorna. Våra hundar skäller inte men de flåsar rätt högt och när så någon tittar uppåt har de två flinanade flåsande hundar över sig. Gissa om hundarna känner sig nöjda efter det?

Kan detta vara ett bra spaningsställe?

Japp, här har jag fullkontroll och behöver inte springa så långt heller.

Ja det var vår dag i korthet, hoppas ni haft en coronafri dag. Jag känner mig lite rosslig i halsen så det får bli en whisky i medicinskt syfte.

4 svar på ”Måndag och arbetsdag eller ?

  1. Era hundar är ju verkligen för roliga. Kan riktigt se bilden framför mig när dom står en bit upp och kollar ner på folk med hängande tungor och visade tänder. Troligen är dom som passerar glada för att det finns ett staket emellan.
    Men gör nu inte allt jobb på en dag utan dela upp det.
    Njut nu av den relativa värmen som fortfarande finns.

  2. Haha! Tänk så annorlunda det kan vara. Läste just en blogg där det jublades över att det var hela 17 grader varmt. Du tycker det är kallt… Jag är benägen att hålla med dig 😀
    Nu är det ju skillnad på förutsättningarna med vädret mellan norra och södra Europa, såklart…

Lämna ett svar