Omtumlande

Vi har ju våra morgonrutiner och det är att när hundarna fått sin morgontoalett ska de ha en bit skinka och Kuma får ju sina tabletter där. Fungerar så bra. Sedan ska JR äntra teslan för att köpa bröd.

Turbo är i position för att hänga på JR då han cyklar förbi. Hon inväntar att han kommer runt hörnet.

Sedan gäller det att hänga på för allt vad tygen håller.

Vem vinner fram till slutet? Turbo tar inga risker utan kör för fullt.

Jovisst vann hon i vanlig ordning. Efteråt brukar hon gå nöjd till framsidan och pusta ut. Där jag rystar våra täcken och kuddar efter nattens sömn.

Rosen har verkligen slagit ut och det bådar ju gott inför dagen. Det blev ju så bra med resultatet i presidentvalet och vi fick faktiskt regn så det stod härliga tider till. Bra då det brann i en grannby. Det har blåst ordentligt på det och Turbo hade tänkt tugga på sin tuggpinne ute men ångrade sig rätt snabbt.

Jag vipplade som vanligt på lördagen och JR skulle printa ut alla papper vi har på huset men skrivaren sade att det var slut på toner. Hur får man tag idet i dessa coronatider? Vi tänker beställa med livrasion i morgon. Alla affärer utom matvarubutiker är ju stängda. Jag fick ladda ner appen för pappren till JR då han ju inte kan printa ut det. Lite frustrerande för JR men det kommer nog gå bra.

Just nu har vi regn tror jag och det gillar inte hundarna som blivit vana vid torrväder. Men det är övergående och snart kan de vara ute igen hoppas jag.

I morgon söndag.

4 svar på ”Omtumlande

  1. Vilken kapplöpning.
    Vacker ros.
    Så jobbigt med alla papper för att kunna gå och handla . Men om det hjälper för smittspridningen så är väl det OK.

Lämna ett svar