Långsamt uppvaknande

Vet inte varför vi allihop var så trötta i morse för vi vaknade först när förmiddagen startat. Inte ens Turbo ville gå ut. Annars brukar hon putta på mig då hon behöver göra toalett. Jag skyller på valet i USA och lufttrycket för vad ska jag annars skylla på. Vi blev lite stressade först då vi vaknade men så kom JR ihåg att bageriet är stängt på måndagar. Ingen idé att stressa med andra ord för Super-U har öppet hela dagen. Idag var det även premiär för JR att använda sig av appen för intyg att vara ute. Behöver jag säga att vi fick baguette till vår sena frukost. Solen kom fram och det blev en fin dag för oss alla.

Jag körde lakanen i tvättmaskinen och nu hänger de på tork i dressingroom. Luktar så gott därinne.

Hundarna har liksom vi varit ute hela dagen som var kvar efter frukost och dusch. Men det räcker bra för vi tar det lugnt på måndagarna. Varför stressa?

Då jag förberedde frukosten tidigare såg jag något utanför köksfönstret. Jag lovade ju ett foto på den vackra rosen. Turbo är alltid pigg på att följa med då man ska göra något och i detta fallet hade jag greppat kameran för att fota.

Ser ni hur den rosa knoppen ändrat färg?

Jag har ju sån tur att en ny blomma är på gång och där ser ni hur rosa den är innan den slår ut. Fortfarande lite rosa på kanterna av blombladen på den utslagna rosen. Jag har ingen aning om vad denna ros heter eller ens vad de andra rosorna jag har heter, men det spelar ingen roll. Jag älskar dessa blommor och är så glad att få ha dem i min trädgård.

Vår hörna med palmer artar sig bra och ser ni att kottepalmen har växt? Den som vi trodde höll på att dö. Tror den växt en decimeter på detta år. Vi har en ny kottepalm som jag funderar på att omplantera här. Vi får se hur det blir till våren. En ny växt måste ta den kottepalmens plats. Börjar nu kalla denna del för palmudden.

Idag lyckades JR att beställa en ny toner till vår laserskrivare. Gratis leverans fick vi också. Vi kan ju inte åka och handla sådant själva just nu, men jag gillar att beställa på nätet. Det är så roligt att få paket tycker jag.

3 svar på ”Långsamt uppvaknande

  1. Ni har så fint i trädgården 🙂 Ja, är man ändå tvungen att vara hemma så är det ju inte så farligt att få husarrest när leveranser ska ske. Fast jag föredrar att hämta själv när det passar mig 🙂

    Ha en bra dag!

Lämna ett svar