Misstanke blev bekräftad

Jag har fått ont i ischiasnerven ännu en gång. Höstens djäkligaste problem. Blivit kall och voilá där är skiten igång. Inte träningsvärk för fem öre i vänstra benet. Visst hade jag en del träningsvärk men denna värk är ett hell of hin ska jag lova. Jag smörjer med det gele som JR köpte på pharmacian och det hjälper ett bra tag. Lustigt att det har sådan snabbverkan för efter bara tio minuter är lindringen uppenbar.

Som de flesta redan förstått blev det inga vändor på uppfarten idag. Men jag har absolut inte legat på latsidan. En maskin med kläder har snurrat i tvättmaskinen idag och hänger och luktar gott i dressingroom. Jag har vipplat så nu är det någorlunda dammfritt inomhus. JR har inte heller legat på latsidan då han gjort rent mattan i husbilen. Först dammsög han den och sedan körde han med mattvättaren. Ja här har det varit flitigt må ni tro.

Därför tog vi det lugnt resten av dagen. Kompledigt med var sin b-vitamin som vi verkligen var värda. JR pratade med H som vanligt och hundarna ville absolut höra vad som sas eller så var de bara trötta och somnade vid JR.

Efter middagen mår man rätt bra och sömnen gör en suddig i ögonen.

Någon anser att det är dags för JR att sova en stund innan middag och lite kvällsunderhållning på tv. Suddiga hundar är trötta hundar.

Vädret idag har väl inte varit helt underbart om så säger, men acceptabelt från svensk syn. Fortfarande plusgrader så man kan sitta ute en stund, men dessa blir kortare nu. Måntro att det börjar bli vinter. Alla krämpor till trots så lider vi inte speciellt. Det är lördag och idag ska vi se Så mycket bättre till vår kycklinggryta som JR strax ska tillaga.

14 svar på ”Misstanke blev bekräftad

  1. Att ha ont i ischiasnerven är väldigt smärtsamt så jag önskar dig verkligen snabb bättring.
    Hoppas kycklinggrytan smakade gott.

  2. Aj o fy tusan, minns eländet från en av graviditeterna, så värme gör dig smärtfri? Här har vi nästan 10 grader och förlängd uteservering på uteplatser, typ fik. Mysiga kuddar och filtar att dra på sig till kaffestunden, där ser man, vi lär oss att säsongen kan vara både längre och svalare. Det är väl inte heller fel, normalt har vi influensan och kanske blir det mindre av den rackarn om vi är ute mer med våra tvättade o spritade händer även i framtiden. 💛🇸🇪💙 Viftar lite extra som den konservativa nationalist jag har räknat ut att jag numera räknas till. Vem bryr sig, livet e kört. Kram

  3. Usch för ischias-problem… Jag hade det innan jag fyllde 30 och efter att det gick över har det inte kommit tillbaka. Peppar, peppar… Bra att du hittat nåt som lindrar!

    Här var det p-väder igår med moln och småregn. Idag skiner solen igen 🙂

    Ha det fint!

Lämna ett svar