Grå söndag

Det har regnat hela natten tror jag. Själv har jag sovit som slagen tills vid åtta då Turbo ville komma upp i sängen. Hon brukar hoppa ned efter ett tag när vi lagt oss och sedan kan man se henne ligga på rygg i soffan. Händer ju att man måste upp väldigt väldigt tidigt för att tömma blåsan och då har jag sett henne ligga där. Men som sagt på morgonkvisten vill hon komma och kampera med oss igen. Jag stapplade upp och sedan lyckades jag somna om. Vaknade halv tio och hade en djävulsk värk av ischiasen. Tog en värktablett och satte mig på sängkanten en stund. Vid tio väckte jag alla övriga och kunde konstatera att idag gömmer sig solen. Fick bra övningar av Uddmor som jag körde direkt där i sängen. Har kört dem i omgångar under dagen och värken lättar faktiskt.

En del påminner faktiskt om mina yogaövningar och då blir det lätta att komma ihåg dem. Så det är bara att härda ut och köra på.

Vi har sanerat golven inomhus idag och Kuma tyckte att det var en bra idé för det innebär slappardag för honom med mig eller JR som sällskap och det gillar han. Turbo tyckte nog att vi var lite väl mycket inomhus men med vått gräs inbjuder det inte till någon trädgårdsdag.

Det kommer ju fler dagar med mer sol har jag sett. JR cyklade upp till torget och köpte baguetter och då plingade det vid grinden. Se där stod Christian som ville säga hej, men när han hörde att JR var vid torget fick han bråttom att gå tillbaka. De träffades och fick sig en bra pratstund.

Bytte lakan i sängen idag och i morgon är det tvättdag för mig i vanlig ordning. JR hittar säkert på något att ta sig för. Först ska han nämligen till Super-U och handla. Vi har en diger lista på matvaror som vi behöver. Planerar ju minst för åtta dagar per handling.

Okej, från 2018 i december men det enda jag saknar är Unkas som ju inte finns med oss längre. Det vita vill jag inte ha något att göra med och slipper med all säkerhet det.

Ska vi tippa på sol i morgon?

3 svar på ”Grå söndag

  1. Jobba på med rörelseprogrammet för det hjälper i längden.
    Skönt att få hem matvaror för ett tag framåt.
    Att slippa det vita, våta kalla är så underbart.

  2. Här står också shopping av mat på programmet idag. Ska alldeles strax ge oss av. Blir bilen idag då det är storhandling på gång.

    Hoppas din ischias ger sig av snabbare än kvickt!

Lämna ett svar