Ja det var en måndag igen då

Lite grått men ändå uppehåll mötte oss denna morgon. Så JR tog teslan till Super-U för att proviantera lite småttan och gottan. Jag stoppade lakanen i tvättmaskinen och förberedde frukosten. Då där när vi satt och åt såga jag att det hade börjat regna lite smått och sedan har det duggat hela dagen. Trist javisst men det är bara att gilla läget. Att älta väder ger inte någon glädje. Lakanen hänger tryggt i dressingroom med avfuktaren på. Bättre än torktumlare måste jag säga.

En gång i tiden hade vi denna vy utanför vårat biblioteksfönster. Närmare bestämt i 18 år och jag saknar inte den utsikten.

Vet inte hur många gånger vi gick denna väg under åren vi bodde i byn. Men det var många. Jag tyckte skåne var så fint på sommaren men vintern var erbarmlig. Nu fryser vi då det blir under 10 grader och kanske har vi blivit känsligare. Tur att vintern är kortare här nere i södra Frankrike.

Förra året körde vi till Marseille för att hämta H som tillbringade julhelgen hos oss. Vi passerade en ställplats som verkade vara välbesökt. Kanske ett resmål för oss i framtiden?

Är det bara jag som tycker att världen tycktes lite ljusare förra året?

6 svar på ”Ja det var en måndag igen då

  1. Men visst bodde fint i Skåne? Men det var ju så klart fel på klimatet.
    Var ligger denna ställplats. Ser ju så trevligt ut.
    Jag tycker nog att världen ser ljusare ut i framtiden. Hoppas i alla fall på det.

  2. Det såg iaf fint ut på bild. 🙂 Nej, världen har väl aldrig känts så mörk som det är nu. Men snart vänder det åt ljusare tider, förhoppningsvis gör det det i dubbel bemärkelse.

Lämna ett svar