De röda håren går aldrig ur

Solen lyste upp vår morgon men djädrar vad det blåste. JR höll på att ramla omkull då han gick runt hörnet på udden. Jag stoppade en tvätt i maskinen och sedan höll jag mig i bakgrunden. Kuma tappade sin klo som gjort att han hoppat på tre ben i en dag. Livet var rätt bra ändå tills jag skulle göra min yoga och så bolldjäveln i vår trädgård. Hornen växte betydligt och jag beredde mig på ett combat senare. Här skulle vissa ord växlas.

Jag smulade ner morgonens baguette till lagoma bitar för småfåglarna och fyllde flaskan med vatten till deras vattenskål. Tog med mig handtvätten och stegade ut. lade till ett scare bleu när jag såg bollen i vår trädgård och upp flög apan som suttit ute i deras trädgård. Jag gick in och sedan och hämtade tvätten som skulle i maskinen. När jag kom ut var Fimpan där och äntligen fick jag köra mitt race. Det blev på svenska,franska och tyska och hon svarade att hon inte förstod då körde jag en väl val harang på engelska. Tror mitt budskap gick hem rätt bra där. Askan kom och sade att vi borde kanske bygga en mur och jag svarade att det ska vi göra punkt.

Djävlas inte med mig säger jag bara. Skönt att få ut min frustration med bollen. Nu vet de att nästa gång skickar jag den ut på gatan så vilken bil som helst kan köra på den. Vi har ju bestämt att bygga ett tätt staket där vi ska ha solpaneler för uppvärmning av poolen så det blir nog bra.

Livet innehåller allehanda saker och även konfrontationer. Jag är inte rädd för det.

Lika ståndaktig som Kuma är jag men lite jobbigt när han vägrar att komma in. Det blåste rätt mycket idag så uteliv var inte vad vi villa ha.

Hur svårt kan det vara att få svenska myndigheter att knappa in postnummer hit? Djäkligt svårt kan jag lova. JR har nästan blivit gråhårig idag när han försökt. Men skam den som ger sig och troligtvis kostade det oss några hundra innan han lyckades ordna det hela. Kanske får vi posten hit betydligt snabbare då.

4 svar på ”De röda håren går aldrig ur

  1. Gör inget ibland om orden inte förstås, tror verkligen att det gick in vad du menade. Känns bra, tycker jag, att få bli av med lite ilska när man har behov av det. Och den där bollen är ju en lång historia!!

Lämna ett svar