Näe nu får det vända

lite väl kyligt denna vinter. idag är det Nobeldagen och visst känner vi oss nobla. Jag har serverat bröd till småfåglarna i vanlig ordning. Det har regnat hela natten känns det som och var väldigt vått ute. Vinter ja det känns som så.

JR tog Mackan till Super-U idag och jag förstår honom. Inget väder att cykla i. Vi vill försöka hålla oss friska tills vi har fått carte vitale som gör att vi kan få en hel del gratis när det gäller läkarvården och annat billigare än i Sverige.

Idag har vi satt igång vår bläckstråleskrivare och nu ha vi patroner i den. Vi fick nämligne vår tax habitant till Sverige och behövde skriva ut det pappret här. JR körde än en gång och fick tag i bläckpatroner så nu har vi fixat detta. Tonerna till vår laserskrivare verkar dröja åtskilliga dagar.

Vi ser inte Pyreneerna idag alls och nu hoppas vi på att vädret ska bli trevligare.

Nobeldagen idag och inget är som det brukar. Undrar vad de som fått priserna tänker? Ingen galamiddag eller prisutdelning av kungen. Världen håller på att förändras.

5 svar på ”Näe nu får det vända

  1. Ni har det grått och regnigt också ser jag. Skönt att då ta husbilen istället för cykel.
    Här i Peniche verkar det bli grått ett tag framåt.

  2. Visst har det varit kyligt nu! Men vi får i alla fall se solen lite nu och då, i Stockholm har det tydligen varit noll soltimmar under december. Hujedamig!

    Ha en bra start på helgen 🙂

Lämna ett svar