En annan dag

Vanlig lördag här i Frankrike och det var vi glada över. JR kunde köpa vanlig baguette och det gjorde våra magar väldigt glada. Gårdagens kompakta bröd var det endast fåglarna som blev glade över. Det var nötter och annat tjafs i dem som inte jag är så förtjust i. Men jag åt och sedan blev det fler besök på tronen. Slut på skitsnacket här då.

Det ser så fint ut men sablar så kallt vi haft det idag +7 är inte att leka med. JR tog med sig handskar när han köpte bröd. Igår frös han ordentligt om händerna och det ville han inte idag. Det blåste inte lika kalla vindar idag men varmt var det inte. Så vi har stannat inomhus mesta delen av dagen.

Hon är tapper tösen men tillslut gav hon upp. Det är inte varmt ute. Kuma föredrog soffan och där har han tillbringat mesta delen av dagen.

Så vad gör undertecknad på annandagen då? Klart jag vipplar det är ju lördag. JR har suttit och läst mesta delen av dagen med en hand på Kuma som snarkat i soffan. Med andra ord så har vi haft en rätt tillbakalutad dag.

De här sista dagarna av året brukar vara rätt händelselösa men med en rasande pandemi törs man knappt läsa nyheterna i mobilen. En ny muterad variant har kommit med resenärer från Storbritannien. Det var ju en fin julklapp. Undrar om denna corona raderat vettet ur folks hjärnor? Nu kan pandemin spridas lite snabbare och fler drabbas och dö. Hur egoistisk kan man bli? Funderar på att bli eremit här på vår udde. Kom inte nära för då skjuter jag känns det som, men bristen på vapen gör det omöjligt.

Det behövs inte kärnvapen för att döda människor bara dumskallar som sprider en dödlig virus. Genialt tänkt av de som uppfann den.

7 svar på ”En annan dag

  1. Bröd med nötter och annat tjafs gillar inte jag heller. Tacka vet jag vanligt vitt gott bröd.
    Så ni har det lite kallt också. Här var det 10 plus på morgonen. Men soligt.
    Rena skräckpropagandan i tidningarna. Men dom tjänar ju pengar på varje klick när folk ska läsa om eländet. Det säljer ju mer än något som är positivt. Död och elände generar mer pengar till pressen. Det är kalla fakta!!

Lämna ett svar