Vardag och måndag

Jag började dagen med att stoppa lakan i tvättmaskinen. När jag sedan skulle hänga upp dem på stället i dressingroom kunde jag konstatera att det var ingen bra upphängningsdag för mig. Jag brottades med lakanen och de tjorvade mer än vanligt. Tungt var det när de är våta. Men tillslut hängde de uppe. Jag var less på det och gick in i duschen.

Någon hade bestämt sig för att softa idag och jag protesterade inte.

Jag hann knappt in i duschen förrens det snarkade rätt bra i soffan. Att sedan JR kom och satte sig bredvid när H ringde gjorde absolut inte saken sämre.

För min del var det en del administrativt att göra. Lite papper som skulle printas ut och jag pluggade in bläckstråleskrivaren som snällt skrev ut det jag ville ha. Så då var mina åtaganden klara för idag då.

Vi har haft sol hela dagen men snömoln har cirklat runt byn flera gånger. Kylan är lite för bra tycker vi endast +9 idag och vinden var inte snäll.

Rosorna blommar ändå fint även i år. Dagarna blir längre och solen värmer riktigt trevligt några timmar på dagen. Nu är det tre dagar kvar av detta år. Tycker det gått fort på slutet. Men det är väl lika bra. Att sedan Sveriges justitieminister går ut och handlar klappar på mellandagsrean får mina hår på huvudet att resa sig. Han som stod och sade sig vilja tvinga affärerna att ställa in mellandagsrean. Nu önskar jag honom en riktig coronainfektion. Må karma slå in här.

Vi stänger butiken för idag och är så glada över att befinna oss just här på vår udde.

  3 reaktioner på “Vardag och måndag

 1. evadramin
  december 29, 2020 kl. 00:36

  Kloka vovvar. Jag skulle nog vilja gå in i vinteride ett tag och komma ut någon gång när det har blivit varmare.
  Vad Sveriges justitieminister har gjort är för mig fullständigt idiotiskt. Hur fan har han kunnat bli minister i Sveriges regering. Men det säger väl en del!!

  • december 29, 2020 kl. 01:56

   Man slutar aldrig att bli förvånad. Men det verkar vara en bunt dumhövven som styr Sverige. Till råga på allt var han hälsominister tidigare.

 2. december 29, 2020 kl. 10:03

  Soffläget där såg skönt ut. Jag tror jag ska härmas 😉

  Ha ännu en fin dag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: