Vanlig söndag igen då

Det hade kunnat vara lite varmare och det var det förra året. Men ännu ingen nederbörd av något slag hos oss. Vi ser Centralmassivet och vita toppar skymta mellan hustaken och snömoln seglar runt byn men som sagt så har det inte fallit något vitt hemskt från skyn. Idag kändes det extra kyligt så största delen av dagen har vi tillbringat inomhus.

Jag har tränat lite med min kamera och testat lite olika saker.

Plockade in lite blommor från trädgården då alla tomtar nu har fått krypa in i jullådan igen. Dessa är från vår häck mot gatan och jag testade som sagt lite olika saker men naturligt är finast ändå tycker jag.

Vill gärna ha blommor i hallen och eftersom vi för det mesta har varmt så är tygblommor perfekta. Ska försöka hitta fler till min toalett då vasen är stor och jag inte är riktigt nöjd med arrangemanget där.

Idag har vi sanerat golven, jag har bytt lakan i sängen och så har vi borstat hundarna. Bägge fäller en del just nu och Turbo fäller mycket fint underhår. Småfåglarna har fått talgboll och överblivet bröd från frukosten. JR cyklade upp till torget och handlade det innan frukost. Rätt kyligt tyckte han att det var.

Eftersom det är söndag har vi inte gjort så mycket mer idag. Läst, vilat och pratat om kommande projekt. Tror att vi kommer att köra en sväng i veckan som kommer. Vi springer inte runt i en massa affärer men man kan vidga sina vyer genom fönstren i husbilen.

För övrigt anser jag att Dan Eliasson fått alla chanser på jobb och nu är det dags att han får sparken ännu en gång. Detta börjar faktiskt likna skandal.

6 svar på ”Vanlig söndag igen då

  1. Tycker ni har gjort mycket i dag.
    Visst är det roligt att testa lite med kameran?
    Ang Dan Eliasson håller jag helt med dig!

  2. God fortsättning! Jaadu, här sitter man i karantän och så åker den ene efter den andre ministern och andra höga politiker på semester litet varstans. De har väl räknat ut att om vi andra håller oss borta därifrån så kanske de kan slippa oss 🙁

Lämna ett svar