Lördag i 2021

Vi börjar komma in i den vanliga trallen och idag har vi julat av det lilla som vi pyntat med. Men vi har lite planer inför nästa jul. Mer ljus ska det bli i trädgården. Men inomhus blir det nog som det brukar. Jag har för övrigt vipplat idag. Jadå, jag håller dammet på avstånd.

Men sedan hade jag lite administrativt jobb och vi hade ju enats om en foto på Turbo. JR hade köpt fotopapper och nu har vår tös införlivats i vårat porträttgalleri och det känns bra.

Detta foto blev det och för att fira det hela kastade jag tiger med henne ute. Hon älskar att få kasta och springa runt. Vädret har ju inte direkt inbjudit till att ha dörren öppen så det blir enstaka stunder ute som gäller. Vi har även planerat för en runda nästa vecka med lite inköp. JR har en del projekt som han vill börja med och material behövs köpas för det. Hans toalett behöver en makeover och nu ska det bli av.

Annars har jag tagit det lugnt idag och bara njutit av livet. JR cyklade till bagaren och köpte bröd sedan har vi hållit oss på tomten resten av dagen. Med en eskalerande pandemi känner vi att det är bättre att hålla oss hemma. Vi vill ju gärna leva ett tag till och det inte sängliggandes.

Livet är skört och vi är rädda om varandra.

6 svar på ”Lördag i 2021

  1. Fin bild på vackra Turbo.
    Visst känns det bättre att hålla sig hemma i sin lilla bubbla när den förbannade pandemin bara fortsätter. Varför kan folk inte hålla sig hemma utan ska ut och ränna på nätterna för att fira nyår? Nytt år blir det ju ändå!!

Lämna ett svar