Ny vecka och den börjar ju bra

Sol och värme redan på morgonen tackar vi för. Jag stoppade lakan i tvättmaskinen och JR körde till Super-U för end del inköp. Under tiden bäddade jag sängen och just nu ingår en hel del sanering då Turbo fäller. Min rygg får en del smällar och just nu verkar det som att den är lite skör tycker jag. Såg från köksfönstret att det gick en man med en mojäng och rensade ogräs på gatan. Nu ska det bli vårfint i byn.

Turbo hade lite span som vanligt och eftersom hon sover tungt nu så var nog dagen till belåtenhet. Annars har jag hängt upp lakanen i dressingroom med avfuktaren på så de kan nog vikas in i skåpet i morgon. Snart kan jag nog hänga dem ute för torkning.

Men idag har vi haft en del administrativt arbete igen. Vi ska ju skaffa carte vitale och det är en del papper som behövs till det. Men annars flyter det på med pensionen och sincskatten. Jag håvar in pengar till poolen och det känns bra.

Vår gamle man är still going strong och så mysig. En pratsam herre i sina bästa år skulle jag vilja säga.

Nu hoppas jag att det blir en ny era i USA med Biden och Kamala Harris. Jösses vad jag gillar denna dam. Skulle önska att hon kunde bli nästa president.

5 svar på ”Ny vecka och den börjar ju bra

  1. Här tvättar jag bara lakanen när det är garanterat finväder och hänger dom ute på taket året om. Finns liksom ingen plats inomhus… Som tur är så är det finväder mest hela tiden 🙂

    Ha en härlig dag!

  2. Problemet framöver är väl att alla republikanska väljare kommer att göra allt för att sabotera allt som Biden vill genomföra. Det är fråga om halva folket mot den andra halvan. Biden och hans organisation kommer att ha ett h-e tror jag, dessvärre.

  3. Du ska vara rädd om din rygg.
    Mycket pappersarbete för att allt ska bli rätt verkar det som.
    Håller helt med dig om Kamala Harris.

Lämna ett svar