Det blev tisdag

Dagen började med gråväder men det ändrade sig som trevligt var. JR cyklade till bagaren och jag bäddade sängen. Just nu har jag lite svårt att äta baguetter då jag tydligen gnisslat tänder igen och är öm i tandköttet på höger sida. Inte svullen men det gör ont att tugga. Så hundarna fick lite större baguette i morse vilket de uppskattade. Jag vek in lakanen och lade dem i skåpet.

Jag tog tag i borstningen av Turbo idag då JR kände sig lite sliten i ryggen efter flera dagar av borstning och dammsugning. Snart är nog fällningen avklarad och vi kan återgå till normala städrutiner.

Kuma vandrar runt i en pälsmatta och idag passade vi på att vara ute en längre tid då JR först hämtade soptunnan och sedan gick han för en kontrolltur till vår läkare som vi ska till på fredag. Vi ville veta hur lång tid det tar att gå dit.

Turbo njöt i fulla drag när vi var ute. Men de var lite konfunderade av att JR gick på gatan nedanför och sedan var borta. Som synes har våra växter tagit lite stryk nu när det var så kallt om nätterna. Men jag har gott hopp då det nu ska bli plusgrader framöver.

Kommer han snart eller? Hundarna var och tittade flera gånger om JR skulle dyka upp. Tillslut kom han ju då och glädjen var obeskrivlig.

Sista titten då och så kom han. Då gick vi inomhus för det var dags för lite fika. Men det gjorde så gott att få sol och värme ett tag.

Om bara några timmar kommer månen att synas starkare då solen gått ned.

I morgon inträder en ny era i USA med en ny president och så glömmer vi det som var tycker jag. Det blev inte så lyckat och hur kan vi göra med clownerna i Sveriges regering? Hade önskat att det varit lite mer intelligens och kunskap där. Men det låter jag de som fortfarande är beroende av styret där att avgöra.

9 svar på ”Det blev tisdag

  1. Skönt att gråvädret försvann. Här har vi grått och det ska tydligen regna en skvätt också. Vi får väl se hur det blir, det är ju ändå inte så mycket man kan göra åt det 😀

    Smart att provgå sträckan så man vet vad som gäller 🙂

    Ha en fin dag!

  2. Växter rättar nog till sig nu när det börjar bli mer sol och värme.
    Hundarna håller koll på sin flock. Alla ska vara på samma plats.
    Det så skönt att vi nu går mot varmare tider.

Lämna ett svar