Rätt nöjd med dagen

Det var inte strålande sol när vi steg ut, nehej då. Men lite moln har väl aldrig skrämt oss. Allrahelst inte när de inte släpper ifrån sig något. Så här bestämdes att nu skulle det bli en dag utomhus.

Det har kliat i fingrarna att få köra igång med min nya leksak. Ve, alla grästuvor och annat otyg som sticker upp där de inte ska. Laddade var vi och se där solen kom fram och log lite då och då. JR körde igång projekt staket och gissa om fimpan och askan hade många rökpauser idag. Askan var ända fram till vassen men tji fick hon för det JR gjorde idag kunde hon inte se. Lite fräckt att ställa sig ca en halv meter från JR och glo tycker jag. Men snart så finns det inte en enda glugg och vi gottar oss åt det.

Jag är rätt nöjd med mitt arbete idag och nu får vi nog byta säck i tunnan. Hoppas att det blir väder till mer klippning i morgon för detta var roligt. Jag har även hunnit tvätta lakan och hängt upp dem i dressingroom. JR borrade upp en bräda som ska vara stag till staketet. Hoppas vi kan fortsätta i morgon.

Ser ni den svarta pluppen vid väggen? Det var någon som fick inspiration idag och klippte i vinfältet. Vårat vin fält som snart bara vi kan se och fimpan inte alls ser. Är jag elak? Ja, kanske men nyfikenheten är jobbig för oss och vi har fått nog av bollar i trädgården.

Passade på att torka bort sand från bordet och stolarna. Vi fick inte alltför mycket men hörde att grannbyn Murviel drabbats värre. Molnen svävade över den byn. Sand på innergårdar och terasser blev det. Men ikväll har det kommit ett vanligt regn så det mesta rinner nog bort.

Vi fick en dag ute ändå och är nöjda med det. Vad som sker i morgon bestämmer vädret. Vi har inget inplanerat utan tar allt som det kommer.

Turbo är nöjd med sin dag och Kuma är trött av det uteliv han haft så det känns bra. Turbo hade ögonen på en katt som smög i vinfältet hela dagen och det blir man väldigt trött av. Så vi tar kväll nöjda med dagen även om det inte var strålande sol.

  5 reaktioner på “Rätt nöjd med dagen

 1. februari 9, 2021 kl. 10:42

  Jag undrar lite om det inte behövs bygglov för ett sånt staket? Det gör det här (fast folk struntar i det). Men det kanske ni redan har?

  • februari 9, 2021 kl. 10:51

   Nej, men om vi skulle bygga en mur skulle det behövas.

  • februari 9, 2021 kl. 11:55

   Nu bygger vi ju inte ett nytt staket utan förbättrar det befintliga med trä.

 2. evadramin
  februari 9, 2021 kl. 11:37

  Skönt med en utedag och få lite jobb avklarat även där.

 3. februari 9, 2021 kl. 20:27

  Vilken fräck maskin!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: