Söndag och blå himmel igen

Bildresultat för saharasand i Frankrike

Hittade ett foto taget för 36 timmar sedan i Lyon. Här syns det bättre än på mitt foto hur himlen såg ut igår. Ljuset blir verkligen annorlunda när sandmolnen lägger sig över städer och byar. Vägen på höger sida har vi kört på en gång då vi skulle genom staden. Men då var himlen blå och vi hamnade i en protest från bönder så vi blev fast i staden tills det blev kväll.

Gammal bild jag vet men himlen var lika blå idag. Jag har inte varit ute långa stunder idag då det tyvärr var en iskall vind från norr på förmiddagen. När det blev varmare så hade jag bara inte tid. Va???? Jodå, jag moppade golven efter att JR kört snabeldraken ett varv. Man måste ju roa sig ibland eller hur?

Igår tittade vi på delfinalen i mello och jag blev inte imponerad av låtarna. Men Lena PH är ett superproffs och gjorde det värt att titta på sändningen. Kände lite som min mamma när hon tittade på detta program. Hon brukade alltid säga att:” varför gör de inga bra låtar längre? Som Tom Pillipi till exempel.” Nu kommer jag inte ihåg just den låten men nog var det bättre låtar förr? Ja, ibland i alla fall.

Ny vecka nya tag som man säger och jag hoppas att få använda min nya trädgårdsgrej. Om så kommer det absolut ett foto på underverket. Kanske kan JR även fortsätta på sågandet eller nåt som ska göras innan staketet kan sättas upp. I ett svagt ögonblick lovade jag att hjälpa till med blaskandet av pinnarna. De ska få samma färg som pergolan. Så sysslolös kommer jag absolut inte att bli.

3 svar på ”Söndag och blå himmel igen

  1. Jösses! Trodde den första bilden var supergammal 😀 Jo, där kan man nog ana att det är sandstorm.

    Håller nog med din mamma ang mello, själv är jag inte lastgammal, men kan se stor skillnad från förr och nu, och visst var det bättre förr 😀

  2. Det är verkligen inte skoj när himlen antar den där färgen som på första bilden… Tacka vet jag bild nummer 2 🙂
    Jag tyckte att rätt låtar gick vidare UTOM Lillasyster som var klart sämst. Allra bäst var Lena Ph 😀

    Ha en fin start på veckan!

  3. Kalla vindar, då är det bra med lite inomhusjobb.
    Jag tittade inte på mello, lyssnade bara. Gillade nog bara Arvingarna och Jessica Andersson. Och Lena PH är suverän.

Lämna ett svar