Mysteriet med den försvunna ficklampan

Tråkigt väder idag med dimma som gör att luften är väldigt fuktig. Jag körde en maskin med kläder som får torka med avfuktaren på. Men JR var inte pigg på att jobba ute när luften gjorde att det kändes som en våt disktrasa. Vi kunde inte se bort till Centralmassivet och så vad skulle vi ta oss för då?

Snabbt ut och sedan in igen tyckte båda hundarna. Vi har ju tagit blodtrycket under tre dagar och idag skulle resultaten föras över på pappren som läkaren ska ha. Men vi är ju lite så att det vi lämnar ifrån oss vill vi ha en kopia på hemma, så JR kopierade våra papper. Igår så stannade vi utanför läkarmottagningen och JR var in och bokade ny tid åt oss. En ung man ordnade det hela och önskade Day god när JR gick ut. Vi bara älskar när fransoserna försöker på engelskan. Kunde kramat om den unge mannen om det varit andra tider.

Nåväl idag skulle vi förbereda inför nästa veckas besök hos läkaren. Jag ville kopiera mina röntgenbilder på mitt ben. Det första gick jättebra och när det andra skulle kopieras blev det error och gick inte alls. Nu har vi ju laserskrivaren också och när jag insåg att det var dags för hundarnas fika så insisterade jag att vi skulle använda lasern. Jag fick min kopia och ordnade hundarnas fika vilket består i små baguettebitar med skinka på. Sedan gick vi ut för en rastning.

När vi kom in påtalade JR att det spökar. Han hade nämligen försökt få ordning på vår bläckstråleskrivare och använt en ficklampa modell större penna. Nu var den försvunnen och vi har letat överallt men den finns inte. Alltså vi har ett spöke som gillar ficklampor och vårat detektivarbete kommer att fortgå. För övrigt kan jag meddela att skrivaren inte heller fungerar av någon konstig anledning. JR har läst instruktionsboken fram och tillbaka men inte kommit på vad som hänt eller vad som behöver göras.

Vi får sova på saken som man säger. Fortsättning följer på detta mysterium.

4 svar på ”Mysteriet med den försvunna ficklampan

  1. Så klart ska man ha kopior på papper son man lämnar ifrån sig. Antingen på papper eller digitalt.
    Hoppas att ficklampan dyker upp igen. Spöke finns eller??

Lämna ett svar