Blev väckt idag

Hade inte någon klocka på väckning, men Kuma tumlade ur sängen vid nio och behövde gå ut. Jag misstänker att hundarna käkat jord från det jag hällde över stubben efter att ha planterat blåregnen. De stod båda två där och mumsade tills jag sade till dem. Vete tusan vad det var för gödning i den jorden men de fick fart på magarna verkar det som. Sov en halvtimme efter det och så började det tuta ute. Utryckningsfordon kom och körde så jag gav upp mer sömn. Innan tio hade vi stigit upp och jag upptäckte att Turbo löper. Vilken härlig lördagsmorgon!

Kanske inte lika fint väder som igår men vi kunde ändå ha öppet ut. Jag körde en vippling i vanlig ordning och JR fortsatte med staketet. Brukar alltid stanna upp i biblioteket och läsa en dikt av Tomas Tranströmer. Blir så lugn av det.

Fjärde sektionen blev klar idag och när jag vipplat klart satte jag mig på trädäcket för att peppa till stordåd. Fast JR klara det själv. Men det blev lite kallt att sitta still idag så jag greppade B&D för ett röj vid rosorna på baksidan.

Okej, jag hänger på sade Turbo. Bara det händer något och vi inte bara sitter är hon nöjd. Tänkte ösa över jord vid stubben som syns bakom henne och sedan plantera diverse lökar. En blomsterkulle med allehanda blommor på våren som piggar upp hade jag tänkt. Men jag behöver mer jord och det får JR införskaffa.

Gräset växer otroligt nu och jag har ansat kring alla rosor och kanter. Kan även berätta att min frisörsalong öppnade idag och JR ser betydligt trevligare ut. Han började morgonen med att han såg ut som en seriefigur i huvudet. Vilken vet jag inte men så ska man inte behöva känna sig. Så efter frukost kände jag mig inspirerad och skred till verket. Är rätt nöjd med min skapelse. Nu tyckte JR att jag tog lite väl mycket vid öronen men för tusan jag har sett på youtube och detta är modernt så han får vänja sig. Jag tycker att det blev snyggt och det räcker anser jag. Varför köra på gamla banor?

I morgon är det söndag och vi hittar säkert på nya saker att pyssla med. Hoppas hundarna inte väcker och Turbo ligger mycket still.

4 svar på ”Blev väckt idag

  1. Ja, en bättre start på en lördagsmorgon kunde man allt ha… Hoppas denna dag har startat bättre!

    Ha en fin söndag! (Här regnar det…)

  2. Bara överraskningar på en lördagsmorgon.
    Vad gräset växer. Nya idéer hela tiden nu med en kulle med blommor.

Lämna ett svar