Varning för höga vattenflöden

Inte roligt att läsa i sin mobil när man vaknar på morgonen. Men jisses så det flödade ner vatten idag. Turbo gick ut och duckade för flödet och Kuma hade ordentlig argumentation med JR innan han stack nosen utanför dörren. Denna dags väder var ingen hit tyckte hundarna. JR körde till bagaren i Murviel då det är stört omöjligt att parkera Mackan på vårat torg. Men han var smart och gjorde en fluga på smällen. Hittade en sådan sax för träden som vi behöver och den var dessutom billigare än den som finns på Super-U. Blir bra när vi ska ansa träden.

Vi tog itu med att göra rent golven och Kuma är måttligt förtjust i dessa övningar. Jag sällskapar naturligtvis men det är ett djäkla liv på snabeldraken tycker han.

När jag byter med JR och sällskapet parkerar sig i soffan under tiden jag moppar golven är det betydligt trevligare. Det var en del röda droppar på golven idag och det var skönt att få bort dem. Bäddade med röda lakan idag och med mensskydd där Turbo brukar sova.

Idag fick JR:s gula regnjacka göra sin plikt för han var ähum frivillig volontär till att rasta hundarna som i övrigt inte var särskilt villiga att vistas utomhus. Vi är ändå glada att bo högt över gatan och brunnarna. Det forsade på rätt bra ett tag på gatan från centrum.

Urtråkig dag för hundarna men även en vilodag. Nu hoppas vi att måndag blir en dag utan regn.

3 svar på ”Varning för höga vattenflöden

  1. Det var ju bra att ha lite inne att göra i dag när det bara regnade.
    Bra att bo en bit upp.

  2. Ni tycks ha haft sammalika väder som vi hade igår. Usch och fy! Fast idag skiner solen så fint igen. Ännu i alla fall 😉

    Hoppas ni också har fått tillbaks solen!

Lämna ett svar