Vi kör på som vanligt en lördag

Efter frukost började jag vippla och JR ville ju absolut ha något att göra så han körde igång med att göra hyllor i vårat forna garage. Idag är det ju kombinerad verkstad och tvättstuga. Lite rörigt just nu men med fler hyllor ska det bli mer ordning. Vi planerar ju att sätta in en liten frys här så vi kan handla mer sådant som behöver lite kyla. Jag körde igång med vippling som ju behövdes efter en vecka. Vinkade till sydfranskan när jag bäddade sängen och sedan drog hon iväg med sin bil märkt 34 på sidan. Racertanten och så härlig.

Turbo ligger i sin koja och har full koll på allt som händer på vår gata. Idag var skuggan skön då solen brände ordentligt.

Kuma kom ut vid väl valda tillfällen och jag måste tillstå att Turbo var jobbigt lockande då hon gått in i höglöp. Men vad orkar en gammal herre med? Inte så mycket och det är vi glada över.

Sen hade ju jag en hel del att säga om hur vi skulle ha det. Inte roligt att vara i löp när någon annan bestämmer att gammel herren inte ska störas. Han är för övrigt kastrerad så vi är ändå rätt lugna.

Då JR håller på i det forna garaget så måste man ju hålla koll. Turbo håller koll på stackars Kuma. Men så är det ju jag som håller koll på allihop. Ett par dagar till och sedan är denna löpning över hoppas jag. I morgon ska det moppas och alla små blodfläckar försvinner. Vi kör inte med blöja då vi vill att Turbo ska kunna tvätta sig.

Så tycker vi och andra får tycka som de vill. Nu ska vi se finalen i melodifestivalen och njuta av lördagen.

  4 reaktioner på “Vi kör på som vanligt en lördag

 1. evadramin
  mars 14, 2021 kl. 00:24

  Tack för lite inblick i ert lördagsstök i dag.
  När jag har haft en tik så tycker jag som du. Hunden ska få känna sig naturlig och själv få tvätta sig. Lite stänk är ju inte märkvärdigt att torka upp.

 2. mars 14, 2021 kl. 10:04

  Alla har koll på nån i alla fall 😀
  Som vanligt (i år) så kollade jag inte Schlagern igår, men kommer att snabbspola mig igenom den idag. Har självklart tjuvkikat i facit så jag vet hur det kommer att gå 😀

  Ha en fin söndag!

 3. mars 14, 2021 kl. 16:14

  Mello är ett av mina hatobjekt. Jag ser alltid på någon film på någon annan kanal då.

  • mars 14, 2021 kl. 16:18

   Som jag då det är sport på tv. 😄

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: