Söndagen avklarad

Vi har haft en blåsdag idag och det var inte läge att sitta ute trots att solen värmde. Kuma gillar inte blåst och idag droppade jag lite örondroppar i hans öra. Det samlas smuts där och blir väldigt irriterande för honom, men dessa droppar lindrar och han gillar när jag masserar in det. Eftersom vädret inte medgav till långa stunder ute så tog vi oss an golven. Det behövs med en löptik i huset. Njut, sade jag till JR när jag moppat klart golven. Vi hoppas att höglöpet ska vara över tills på torsdag då vi tänker köra en inköpsrunda.

Hittade en sån fin bild på Annie vår Golden retriever som vi kallade moster då hon var lite förnumsig av sig. Alltid lugn och visste precis hur livet skulle levas. Denna bild måste ha tagits den första sommaren i huset i byn. JR hade jobbat med att sätta upp ett staket runt hela tomten. Vår älskade moster blev hela elva år och naturligtvis var det en tumör som gjorde att vi lät henne somna in. Men hon finns i våra hjärtan för alltid.

Ja, man hittar guldkorn bland sina bilder och jag känner att nog borde jag titta lite mer bland de gamla bilderna. Men man fotar nya och så läggs alla gamla i mappar som man aldrig tittar i.

Här är våra tre första hundar. Ronja vår första wolfdog, Berrie vår bordercollie och så moster Annie. Tre hundar som älskade varandra och aldrig bråkade om någonting. Berrie och Annie hade vi haft var för sig som valpar men Ronja kom till oss som omplacering vid tre års ålder. En deprimerad hund som blommade ut till en stabil och lugn dam efter ett par år.

Sedan dess och fram till 2019 har vi alltid haft tre hundar i vår familj. Nu börjar vi bli äldre tyvärr och känner att vi endast mäktar med att ha var sin hund i kopplet. Så två får det bli i framtiden. Men vi hade nog gärna velat ha en papegoja också. Kanske eller kanske inte, vem vet vad framtiden för med sig. Jag vet vad jag ska göra i morgon och det räcker.

8 svar på ”Söndagen avklarad

  1. Fina bilder . Och fima vovvar ochså. Roligt se dig på bild ochså, för jag antar det är du .? 🤔 vi har ochså haft hund nästan alltid. Nåt år då vi var utan Vill jag inte vara igen . Glad måndag

  2. Titta på gamla bilder kan vara rätt så roligt. Fina bilder på alla hundarna.
    En papegoja vore väl kul.

  3. Vilka fina minnesbilder! 🙂
    Våra minnesbilder finns i en väldigt bra ordning i stora bildarkivet, men det är verkligen inte min förtjänst att dom ligger så prydligt organiserade där 😉

    Ha en finfin start på veckan!

Lämna ett svar