Töväder i näsan

Tabletterna JR köpte fungerar bra och nu kan jag låta min såriga näsa läka. Kör med Hawaiian tropic som JR köpte under vår resa ner hit. Den som spar han har och nu är jag glad att ha sparat läppbalsamet. Luktar en del kokos just nu och Turbo nosar på min näsa flera gånger om dagen.

Lite tjockt i halsen på morgnarna men det släpper på dagen. Idag har vi haft en helt underbar sommardag som man skulle kalla det i Sverige. Men här är det vår. JR tog teslan till Super -U och köpte apelsiner som börjat bli billiga nu och jag pressade juice efter frukosten. JR fick sätta sig ute på trädäcket då Kuma inte kan låta bli Turbo just nu. Han är väldigt mycket jobbig med sitt gnäll och larvande.

Jag sällade mig till flocken efter att ha gjort juice och idag har vi haft det ännu lite varmare än igår. Så jag satt i skuggan vilket är något jag föredrar om vädret inte är för kallt för det.

Det gäller att hänga med när hundarna rusar till baksidan nu när Kuma är så in love. Men denna gång var det jag som sprang före. Jag orkar inte så många gånger just nu.

Idag var det dags för vattning av alla växter. Rosorna på framsidan kommer stort och jag blev så glad av att se att det är små skott på både blåregnet och begognian. Snart så kommer de att klättra på sina pergolan. JR kör vattning av rosorna på baksidan som också verkar komma stort i år. Så roligt när allt börjar blomma.

Bara Turbo slutar sitt löp så är det rena rama drömtillvaron. Men det blir snart då hon inte droppar blod sedan ett par dagar. Det absoluta höglöpet borde vara över denna vecka.

2 svar på ”Töväder i näsan

  1. Lite jobbigt med löptik och en kärlekskrank Kuma.
    Härligt med våren när allt börjar spira.

  2. Skönt att Turbo verkar återgå till det normala igen. I och för sig är det ju inte onormalt att löpa, men du fattar vad jag menar va? 🙂

    Ha ännu en skön dag!

Lämna ett svar