Ny vecka och nu kommer värmen

Lite väl blåsigt än så länge men när vi sitter på framsidan är det så härligt. +20 i skuggan idag och Turbo har varit ute precis hela dagen. Jag har tvättat lakanen idag och det fik vara dagens projekt för mig. Tar en del tid att vakta på hundarna när Turbo är i höglöp. Kuma är så pipig och pappig vilket är jobbigt.

Vi placerade oss ute på trädäcket en lång stund och bara njöt av vädret. Det är ju ändå måndag och varför ska man jobba då?

JR var till Pharmacian idag för att hämta ut fler tabletter till oss. Han köpte allerigitabletter och voilá den rinnande näsan är ett minne blott. Perfekt men man blir lite trött av dem och vi kör lite smågymnastik för att inte somna nu ikväll.

Kuma har nästan varit lite valpaktig idag. Skuttat omkring och pratat som bara den. Det är gott att leva just nu när solen kommit på allvar och värmen .

Mina rosor artar sig bra och jag pushar JR att vattna dem men han är duktig på det och vi kör varannan dag med vattning just nu. Jag kör fram sidan och han baksidan där rosorna är.

Fler dagar som denna är vad vi önskar oss. Men kanske lite mindre blåst hade varit perfekt. Så säger vi nu men senare i sommar längtar vi efter blåsten och en svalkande vind. Men såhär i början på sommaren är det lite kyligt ibland.

Så med mindre snörvlande näsor och rinnande ögon ser vi fram mot morgondagen.

2 svar på ”Ny vecka och nu kommer värmen

  1. Ser/läser att ni har haft en härlig dag. Så skönt att ni nu är lite av med allergierna.

Lämna ett svar