Solen kom tillbaka idag

Vi tog lite sovmorgon och hundarna hade absolut inget att invända. Det är ju ändå lördag och JR har avslutet på projekt staket kvar, jag å andra sidan ska vippla runt lite. Eftersom JR var till Brico med teslan köpte han antiohyraspray till våra rosor. Jag startade dagen med att sätta igång den förpreparerade tvättmaskinen. Mina snickarbyxor skulle tvättas med en del badlakan. Min förhoppning var att de skulle torka ute i solen.

Före det hade JR sågat alla pinnar som skulle sättas upp. Efter min besprutning av rosor och frukter så gick jag in för vippling. Passade på att läsa ett par dikter av Tomas Tranströmer. Jag blir alltid så harmonisk efteråt. Då ropade JR på mig. En geckoödla hade funnit sin plats vid garagedörrarna. När jag hämtade in tvätten senare på kvällen satt den kvar på samma ställe.

Lite yoga är ju aldrig fel att göra tycker både jag och Turbo. Nu med ett tätt staket kommer jag att flytta ut på trädäcket för att göra mina övningar. Men jag måste till Dechlaton och köpa en matta för att kunna göra yoga. Tänk, nästa onsdag ska vi inte köpa pinnar så kanske det blir en yogamatta?

Det är otroligt så det växer just nu. Våra nya växter har nya skott och växer så det nästan hörs. Av alla sk årets pelargoner så är de röda mina absoluta favoriter varje år. Är så glad över min nya fina pelargon och hoppas att den ska klara vintern. Men jag ska vara uppmärksam och kanske ta in den om det blir kyliga nätter. Men nu ska vi ha en sommar som troligtvis blir varm och fin.

Sommartid i morgon och glöm inte att ställa om klockorna! För oss är det viktigt då bagaren stänger klockan 13.00 och JR måste vara där i tid för inköp.

3 svar på ”Solen kom tillbaka idag

  1. Turbo kan det där med yoga ser jag.
    Så underbart när det växer så det knakar och nästan hörs.
    Ja så är det sommartid i morgon. Litet tidsmässigt rörigt ett par dagar.

  2. Jag fastnade på ordet ”antiohyraspray” och undrade så vad det var. Läste det nämligen som antio-hyraspray. Haha! Först när jag gick vidare och läste att det var till rosorna föll polletten ned 😀
    Här pågår klockomställningen för fullt. Vår termometer står ute på terrassen och försöker få kontakt med Frankfurt, eller var nu den där klockstyrningsgrejen befinner sig.

    Ha en skön söndag!

Lämna ett svar