Inte riktigt i fas med tiden

Blev en sovmorgon fast ändå inte då vi vaknade i vanlig tid enligt vintertiden men en timme senare än sommartiden. Gårdagen blev lite väl rörig då vi inte alls var i fas med tiden. Tar nog denna vecka innan vi är i fas med tiden. fast klockan och tiden har endast betydelse då vi måste handla eller göra läkarbesök. Vilket är det enda som får oss att hålla tiden. Eller där ljög jag lite för hundarna har en matklocka som snart är riktigt i fas och nåde mig om jag drar ut på middagstiden. Inte bra enligt hundarna som högljutt klagar.

Vi körde repris på vädret idag och därför dristade jag mig till att hänga lakanen ute. Inga problem att få den torra. Turbo har varit ute hela dagen i vanlig ordning och hon njuter av att ligga och insupa alla dofter. Jag har pressat ny apelsinjuice med kumquat hackat i den. Blir bra med vitaminer där. JR satte på sig arbetsbyxorna och gick ut till baksidan. Eftersom det var rätt risigt med ogräs var det en hel del förarbete som måste göras.

Han fick en b-vitamin och jobbet blev ju bra gjort. Fimpans häck måste klippas på vår sida och en cementklump hackas ner till modell mindre. Sedan ska nytt staket sättas på vår sida så att det inte finns någon öppning för våra hundar. Massor av jord ska läggas över alla stenar och sedan ska de fem red robin som jag ska köpa på onsdag planteras där. Tror att det blir en mycket finare häck på vår sida där.

Men alla dagar har ju ett slut även om solen inte verkar tycka det. Men ännu blir det lite kyligt i skuggan även om solen värmer långt in på kvällen.

2 svar på ”Inte riktigt i fas med tiden

  1. Hundarnas matklocka kan man inte negligera.
    Härligt väder ni har haft i dag. Men det blir fort svalare när solen går ned även om den nu gör det en timme senare!!!

Lämna ett svar