Vi fortsätter att må bra

Idag körde vi en dag utan strumpor och i shorts. Ja så varmt har vi haft det idag ute. Det var bara att fälla upp parasollet och dra ut stolarna för en skön dag ute. Men så bra skulle vi inte ha det för JR ville provköra nya häcksaxen och den var duktig för på nolltid hade häcken på baksidan blivit smalare.

Bara som upplysning visar jag hur det såg ut före JR körde igång.

Betydligt fräschare efteråt och två säckar med avfall att köra till sophanteringen. I morgon bär det av för att köpa nytt staket på Brico Man denna gång och sedan ett stopp vid Jardin 34 för att köpa Red Robin. Gillar det namnet bäst på busken så det får min nya häck heta. Massor av jord ska vi också köpa för det är sten och annat mög just där. Vete tusan vad de haft där tidigare, men på utsidan av våra fönster till biblioteket står det grönsaksträdgård så vi antar att de odlat grönsaker här. Jag satt och höll JR sällskap ett tag så han inte skulle tröttna. En liten b-vitamin gjorde att det hela gick som en dans nästan. När så Kuma kom och hämtade oss gick vi runt huset till framsidan.

En liten GT unnade vi oss efter allt jobb. Jadå jag hämtade krattan och krattade lite så JR skulle se hur man gör. Därför var vi lite trötta på eftermiddagen. Men JR:s största supporter sydfranskan stod nedanför på gatan och hejade på ett tag så han fick mycket uppbackning.

Aldrig fel med en klarblå himmel. Små blå blommor slår ut varje dag på trädet och humlor surrar så de får god nektar därifrån.

Inte endast trädets blommor som blommar. Vi har fler blommor på gång och massor av citronfjärilar fladdrar omkring hela dagarna. De är så vackra men svåra att fånga med kameran. Hoppas de hittar nektar i alla fall.

Fortfarande lite kyligt framåt kvällen så vi tar vår förkväll inne än så länge. Men om någon vecka så sitter vi nog ute tills det är dags för kvällsvard. Idag blir det fyllda tomater som är min favoritmiddag efter Boef Borgoigne.

6 svar på ”Vi fortsätter att må bra

  1. Här håller luften på att bli svalare, regn framöver, lagom till påsk blir det svalare så klart. Vad fyller du dina tomater med som blir så goda?
    💚🌷💚 Kram

  2. Vilken stor skillnad när häcken kom bort.
    Så blev det en del gjort även denna härliga dag.
    Är så nyfiken på hur det blir med Red Robin häcken, ska bli roligt att se.

  3. Utelivet 😍 jag skall idag bygga ihop utemöbeln som vi var i köpte på IKEA igår…för i påsk skall det bli sol verkar det som.. Dock inga jättehöga siffror på termometern Dock.

Lämna ett svar