Idag blev det parasollväder

Men JR kunde inte njuta så speciellt av det eftersom han hade en lång lista med sig till Super-U. Alltså dags för veckohandling. Nu hade han glömt att ta med sig stora kassen men den hängde jag på grinden till Kumas förtrytelse. Bra att lasta in alla små saker med annars blir det en massa spring uppför.

Men allt lugnt när JR kommit hem igen. Säcken till höger om Kuma visar att det är dags för en tunna att rullas ut idag. Jag har pressat ny juice till i morgon. Tvättat lite kläder och hängt dem ute då jag tror de blir torra tills i eftermiddag. Så kom jag på att jag glömt ta in dem och nu 22.00 gick jag ut och plockade in tvätten. Det var väldigt torrt och jag har lagt in dem i skåpen.

Annars har jag gjort hemmafrusaker som att pressa ny apelsinjuice med kumquat i. Nyttigt som tusan och det behöver vi ju nu. I morgon ska vi till vår läkare för en ny sejour. Vi får se vilka nya recept vi får. Känns ändå rätt bra.

JR har jobbat på baksidan största delen av dagen då han köpte x antal säckar jord som skulle strös ut. Det blev bra och nu har vi fullt upp med att hålla hundarna borta från jorden som troligtvis innehåller massor av näring och hundars magar kommer i uppror av det. Det blev JR:s jobb då jag höll mig på framsidan. Gav fåglarna lite bröd och vatten.

Fortfarande lite kyligt i vinden men solen värmer så in i norden. Blev lite molnigt på eftermiddagen och vi drog oss inomhus. Mistralen är fortfarande närvarande. JR lyckdes skrämma igång sin dator och jag tankade ner hans dokument i en extern hårddisk. Nu verkar den ha sagt godnatt för alltid och vi väntar på den nya datorn som är på väg.

Turbo är lite sum just nu och det är inte första gången hon blir så efter ett löp. Hon vill inte gärna komma in utan ligger ute i trädgården tills vi tvingar in henne. Tror hon vaktar sin trädgård och viss får hon göra det då hon inte skäller på allt som rör sig på gatan.

Så i morgon ska vi alltså på läkarbesök och förhoppningsvis får vi godkänt.

2 svar på ”Idag blev det parasollväder

  1. Samma här – skönt i solen men kalla vindar. Just nu regnar det och jag tror jag ska vägra gå ut överhuvudtaget idag…

    Hoppas ni får en OK-stämpel av doktorn idag!

  2. Bra att få veckohandeln avklarad.
    Mysigt med fåglar i trädgården tycker jag.
    Hoppas läkarbesöket gick bra.

Lämna ett svar