Läkarbesök och molnigt väder

Jag hade ju uppgiften att få upp oss i tid idag. Därför vaknade jag ju redan 06.30 inte mysigt. När man har väckningsuppgiften så somnar man inte om så hårt efter det. Nåväl vi kom upp i bra tid och Kuma var sur. Inte min grej sade han till JR och morrade argt men tillslut kom han ut på trädäcket. Brrr kyligt och grönsakstanten hade täckjacka på sig. Vi insåg att en jacka för eventuellt regn var på sin plats idag när vi traskade iväg.

Lite trötta vi också men med mapparna i min fina handväska. En lapp på dörren till läkaren berättade att den 2:a maj flyttar de till den nybyggda vårdcentralen bakom Super-U tror jag att det är. Kanske lite långt att gå men vi tar väl Mackan med och hundarna får följa med. Vi får kombinera våra inköp med läkarbesöken.

Vi fick med beröm godkänt av läkaren och nya recept på tre månader. Men det bästa var att vi fick recept på covid-19 vaccinering. Därför traskade vi till vår Pharmacia efter läkarbesöket och tyvärr hade de inte någon tid idag men på tisdag får vi vår vaccin. För det är så att de lokala pharmaciorna vaccinerar folk här. Vi är ju 56-or så nu är det dags för vår ålder. De hade en lista som vi skrev upp oss på. Känns väldigt bra måste jag säga.

Vi är friska och alla värden är bra så nu känner vi oss nöjda. Om tre månader ska vi på återbesök och förnya våra recept. Vi ser framåt och nu hoppas vi på trevligare väder framöver. Som sagt inget parasollväder ute idag. Inget regn när vi var ute och gick men nu ikväll verkar det droppa en del sade JR när han tryckte på knapparna till jalusierna. Hundarna är trötta och sover efter sin middag. De vill ha sovmorgon precis som vi så det blir det i morgon. Lördag ska det vara då eller hur?

4 svar på ”Läkarbesök och molnigt väder

  1. Grattis till OK-stämpeln med guldstjärna och allt 🙂 Grattis även till den inplanerade vaccinationen.
    Kul att se dig på bild också 😀

    Ha en fin vipplardag!

  2. Fy för så tidiga mornar. Förstår att Kuma blev sur.
    Så härligt att ni är friska och nu snart ska bli vaccinerade. Bra system verkar det som med att ert Pharmacia sköter om det.
    Hoppas solen lyser hos er i dag.

Lämna ett svar