Dag två efter vaccinet och vi lever

Jag är ju lite känslig för vaccin och brukar få någon slags reaktion. Då syftar jag på influensavaccin. Så ikväll har jag fleeströjan på då jag känner det som att jag har solfrossa. Men ingen feber alls för det har jag kollat. JR mår bra förutom i höftena då han klippte häcken mot gatan idag.

Detta var ett styvt jobb då denna häck inte sett en häcksax på flera år. JR köpte en rejäl sax med förlängning för ett tag sedan och den fungerade bra här. Detta är ju häcken mot vår lilla gata och vår tomt ligger rätt högt upp så en vanlig häcksax duger inte. I år blir det lite ruffigt men nästa år blir det nog bättre. Nu är det insidan som ska klippas och även ovanpå så den blir mer jämn i höjden. Men inte i morgon.

Efter två dagars regn och en värmande sol som är så skön växer allt så det nästan hörs. Det var värre längre bort mot Provance där det var frost ett par nätter. Såg ett foto där de hade hinkar med eld som hängde mellan vinrankorna. Hoppas verkligen att de kunde rädda druvorna.

Fina klöver i år efter att vi grävt och förstört här förra året. Inte den prydligaste rabatten men jag vill ändå inte ha det alltför uppsnofsat. Blommor och grönt gör mig så glad. Bara jag blir av med solfrossan eller det är ju egentligen inte det men känns som så. Men jag har inte bara suttit på rumpan idag.

Nehej då, jag greppade min Askungekvast och lät den svepa över både trädäcket och gröna mattan. Bra jobbat tyckte Turbo som agerade chef. Annars satt jag inomhus vid nya datorn som kom i morse. Drygt en vecka från beställning till ankomst hit. Postbilen tutade strax före halv elva och JR kom glad in med ett platt paket. Nu har jag installerat allt och även fört över dokumenten från den externa hårddisken.

Vi köpte datan på Net on Net och det för att JR vill ha ett svenskt tangentbord. Kan berätta att den fungerar bra då vi tittat på en vlogg som vi följer. Så där då försvann frossan och snart dags för en paracetamol. Allt enligt läkarens föreskrifter. En allergitablett blir det också och jag slipper rinnande näsa och ögon i morgon. Ska bli sol och varmt så torsdagen blir nog bra.

6 svar på ”Dag två efter vaccinet och vi lever

  1. Frossa hade jag rejält under mina covidveckor men ingen eller mkt lite feber. Nu en dryg månad efter symtomdebuten är jag så gott som helt återställd men är frusnare nu än innan. Särskilt om händer och fötter som blir bisarrt kalla. Att covid påverkar neurologiskt (i mitt fall mycket milt, trots allt) blir allt tydligare ju fler historier man hör, tycker jag. Du får ta din frossa som ett gott tecken på att immunförsvaret gör det det skall efter sprutan!

  2. Duktigt installerat av dig – grattis till nya datorn 🙂
    Anders var lite trött igår (dagen efter sprutan) och tog nån extra siesta. Idag är han piggare igen 🙂

  3. Vilket jättejobb med den häcken.
    Det är en enorm växtkraft för närvarande.
    Så bra det gick smärtfritt med nya datorn men du har väl en del rutin.

Lämna ett svar