Äntligen fredag eller hur ?

Vi är ju inte så beroende av vilken dag det är eftersom vi inte arbetar ute i förvärvslivet. Vi vaknade i vanlig ordning och JR gav sig iväg med Mackan efter våra sedvanliga ritualer med hundarna. Jag körde igång en tvättmaskin och JR lastade 14 ! säckar med trädgårdsavfall på cykelstället och i bilen. Efter alla turer med trä så behöver vi ändå städa golvet i husbilen. Snopet kom han tillbaka med beskedet om att de skulle ha lunchstängt fast de tejpat över detta på återvinningen. Nåväl klockan två skulle de öppna och vi blev av med allt avfall. Fast vi har mer som ska iväg, en annan dag då.

Jag tittade till mina rosor idag och plockade bort alla blad som kan skada blommorna. Har minsann läst på ordentligt så nu vet jag hur man ska ta hand om dessa vackra blommor. Det kommer fler blommor på de andra plantorna så jag ser fram mot en blommade fd grind. JR plockade en del farligt gräs idag med. Det som kan leta sig in i hundarnas öron och ögon när det vissnar. Tror allt är borta från vår trädgård nu.

Lilla citronträdet har återhämtat sig och nu kommer bladen och jag är så glad. Bladen luktar enormt gott och jag hoppas ju på någon blomma där också. Fast kanske inte i år. Men så skönt att trädet överlevde vintern som var lite tuff denna gång.

Men visst kan en del ogräs vara riktigt vackert? Jag passade på att fota detta innan JR:s framfart.

Inte riktigt utesittarväder idag men vi satt en stund i stolarna ändå. Med väst och långärmad tröja fungerar det riktigt bra. Hundarna uppskattar att vi är ute i trädgården med dem. Men när jag hämtade in tvätten och skulle göra ny apelsinjuice, så gnydde Kuma. Han ville vara inne men inte själv. Så han blev nöjd då jag också skulle stanna inne.

I morgon är det en del vippling och sedan kanske lite annat. Får se vad som faller mig in.

  3 reaktioner på “Äntligen fredag eller hur ?

 1. april 17, 2021 kl. 10:18

  Nja… Det är inte fredag idag, det är vipplardag 😉

  Ha det gott!

  • april 17, 2021 kl. 11:40

   Idag ja, men igår var det fredag. Fast jag har tyckt att det varit fredag varje dag när jag vaknat.

 2. evadramin
  april 17, 2021 kl. 11:48

  Visst finns det vackert ogräs och det växer utan att man sköter om det.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: