Skiten hänger upp sig

Vi blev av med en del skit idag då JR tog Mackan till Declaton = återvinningen. Vill inte svänga mig med franska ord bara för att. Nåväl jag har laddat upp fina foton idag men de kommer inte upp i mitt bibliotek som de brukar så jag kan inte ladda upp dem här. Lite frustrerad är jag men nu efter tredje försöket skiter jag i det. Det får bli gammal,skåpmat idag.

Dagen började bra med sol men övergick i molnigt väder. Inte något bra utesittarväder med andra ord. Jag vipplade vilket även betyder att jag kör en sväng med Carolin ni som tycker att man bara rör om i dammet. Om jag inte gör på detta vis utan bara våttorkar blir det tråkiga gråa strängar överallt. Med det förklarat kan jag lägga upp en gammal bild här.

Inte mer annorlunda än idag faktiskt. Min supporter föredrar soffhörnet. JR bar in säckar med jord som han köpt idag. Det är för en kommande omplantering. Två palmer ska få hamna någon annanstans. Nu verkar jag lite som att jag har ADHD när det gäller växter men så är det inte. Våra två palmer verkar ha växt ur sin kruka. De behöver mer space och jag älskar ju blommor så nu ska en eller två fina blommor hitta hit. Det är inte så lätt att hitta rätt blommor och växter när man flyttar till ett microklimat.

Gammal bild även nu men kanske blir det en fin dag i morgon med. Gud vad jag hatar detta strul. Fattar nada men kanske får ni se bilder från idag senare.

3 svar på ”Skiten hänger upp sig

  1. Trist när det inte bara fungerar som det ska.
    Gamla bilder är också bilder och du lär ju ha en del att välja mellan.

Lämna ett svar