Passivetetsträning med hundarna idag

Både de och jag fick med beröm godkänt på dagens träning men JR blev underkänd. Idag ska jag bara ta det lugnt och sitta på trädäcket med ett glas rosé, blev till att rensa ogräs på baksidan. Men fint blev det.

Vi duktiga körde en inspektionsrunda och godkände det pågående arbetet.

Hela varvet runt måste man ju gå och nu börjar det även komma upp lite gräs där JR sått efter planteringen. Jag rantar efter Kuma för han har en tendens att vilja äta av jorden som innehåller diverse gödning och det gör att hans mage börjar arbeta för högtryck och en sådan natt vill vi inte ha. Dessutom så fiser han fruktansvärt av det.

Vi har en märklig växt här på baksidan som även blommar och jag har ingen aning om vad det är. Säkert något ogräs men blommorna är rätt fina. Jag låter den stå kvar för den skymmer ett väldigt fult brunnslock.

Dags för middag tycker hundarna så jag lommar väl efter då. I morgon har vi tänkt oss en tur till veterinären för lite kloklippning och kanske ett inköp eller ett par. Beziers är ungefär så långt vi får köra just nu. Idag fick vi intygen från Pharmacian att vi är vaccinerade. De får nog följa med i handväskan utifall att.

Som ni kanske ser har jag bytt tema och detta är endast ett prov. Är inte riktigt nöjd så jag ska testa några till. Kanske är det den slutgiltiga versionen som ni får se och inte något av mina tester?

3 svar på ”Passivetetsträning med hundarna idag

Lämna ett svar