Ny vecka och härligt väder

Vi har inga större projekt på gång just nu och jag spar pengar till vår pool så nu har vi mer än tillräckligt för det projektet. Känns väldigt bra tycker jag. Idag tog JR teslan till Super-U och hjärnan var väl inte riktigt med för han glömde ryggan och lite som han skulle köpa. Nåväl det får väl ordnas i morgon då.

Några lakan fick svaja i den svaga vinden och så gott det luktar med soltorkade lakan. JR tog ut gräsklipparen på en liten sväng och Kuma gillade att gräsmattan blev mjuk och len.

Skönt att sitta ute under parasollet idag. Jag körde en liten sväng med min B&D runt rosorna innan JR klippte. Kändes lite som semester eftersom det var så varmt. Vi har alltid en del småprat om dittan och dattan när vi sitter där och bara är. Lite om vår resa tills idag och allt vi gått igenom för att komma hit. En del besvikelser när det gäller människor och hur vi lyckats trots det.

Vi ska snart deklarera här i Frankrike och sedan är vi inne i det franska systemet. Det tar sin lilla tid men sakta lägger vi pusselbitarna på plats. Nu väntar en sommar igen utan pool och det hade vi inte trott men så är det. Pandemin har satt käppar i hjulet för det och folk har inte hört av sig, men vi ska klara detta också. Får väl ta inhemsk hjälp misstänker jag. Nu blir det av till hösten då jorden lämpar sig för att gräva i.

Vi lider absolut inte utan lever vår dröm så livet kunde inte vara bättre.

1 svar på ”Ny vecka och härligt väder

  1. Så vackert det blommar nu.
    Synd att det inte blev någon pool till denna sommar. Men läget är ju tyvärr som det är.
    Men ni har det ju toppen ändå.

Lämna ett svar