Tränat passivitet idag med

Riktigt varmt och härligt väder idag. Därför hade vi en semesterdag då vi inte måste göra x saker. Fast jag fuskade med att köra en maskin tvätt som sedan fick torka ute i solen. JR fuskade han också då han gick runt och plockade hundbajjor. Men sedan hamnade vi i stolarna på trädäcket.

En GT blev det på eftermiddagen innan det var dags för att vattna våra växter. Fast en del av oss orkade inte göra så mycket. Det kan vara nog så jobbigt att inte göra någonting.

Jag går ju med vattenkannan och vattnar alla växter på framsidan samt de två här vid benke. Våra nya fina bignone som jag har stora förhoppningar på. De ska ha mycket vatten såhär i början av planteringen. Jag tar det lugnt och stressar inte med kannan för någon ny vurpa har jag inte lust att göra. Okej, JR håller ett vakande öga på mig. Frun ska hålla sig upprätt tycker han.

Det kom en Golf och körde som en dåre över bumpen som finns i gatan och efter en stund kom en navkapsel rullande ner och lade sig vid Bagarhuset mitt emot. Så kan det gå när man inte ser sig för. Denna sida vattnar JR och han kör med slang då han sått nytt gräs som behöver väta.

En hungrig Kuma vill att vi ska gå in. Så det får väl bli så då. Han kommer alltid och hämtar mig när det är dags och det spelar ingen roll var jag är. Solen värmde rätt bra trots att klockan var halv sex på kvällen. Jag har hållit mig i skuggan under hela dagen men kom ändå in med ett ansikte som var lite rött.

Det är helt otroligt vad vårat kejsarträd blommar i år. Så många blommor var det inte förra året. Massor av humlor stora som bara den surrar runt trädet hela dagarna. Fåglarna kvittrar som galna så vi har nog en trädgård där flygfän trivs. Varje dag vid fem kommer våra duvor för kvällsmål vid Leo. De har sitt bo i trädet till höger. I skåne hade vi en duva som alltid följde oss när vi gick ut med hundarna och hade bo i vår häck. Fint med ett duvpar igen tycker vi.

President Macron har hållit ett tal ikväll och jag tänker läsa vad han sade senare.

  5 reaktioner på “Tränat passivitet idag med

 1. april 23, 2021 kl. 22:15

  Jag beundrade just Kejsarträdet och undrade vad det var för ett. Helt underbart! 🔆

 2. april 24, 2021 kl. 10:18

  Det gäller att inte förta sig. Att göra ingenting är tillräckligt ansträngande 😉

  Ha en fin vipplardag!

  • april 24, 2021 kl. 11:37

   Tack detsamma fast utan vippling då.

 3. april 24, 2021 kl. 10:43

  Vackert och mysigt!

 4. evadramin
  april 24, 2021 kl. 11:57

  Skönt att bara strosa runt och njuta av allt det vackra.
  Klok Kuma som ser till att passa sina mattider.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: