Fått mycket gjort idag

Pratade som vanligt med googlan om vädret och hon var inte direkt uppmuntrande. Molnigt med skurar var inte vad jag ville höra. Men det var bara att gilla läget. JR drog på sig arbetsbyxorna och körde alla säckar med trädgårdsavfall till avfallsstationen = dechatterie. Så nu är det rent igen på udden och vi nöjda.

Kuma inspekterade som vanligt och verkade nöjd med att alla svarta säckar var borta. Eftersom JR lyckades skrämma igång vår bläckstråleskrivare igår så slapp den följa med till avfallshanteringen. Istället fick den göra nytta då vi körde igång en del administrativt jobb. Även vår laserskrivare fick göra en insats då JR ville ha bägge installerade på nya fina datorn. Vi har nämligen förberett alla papper inför carte vitale och det som återstår är att fylla i blanketten, samt skriva ett följebrev som vi har en mall till. Så vi känner oss rätt duktiga idag. Det är inte lite papper som ska skickas in och vi hade alla som tur var, men behövde kopiera en del. Nu är allt prydligt i mappar och vi är nära nu.

Efter allt regn inatt och i morse behövde vi inte vattna idag heller. Allt växer bra och jag håller mitt vakande öga på växtligheten. Till Turbos glädje har vi kunnat ha dörren öppen hela dagen då det varit uppehåll. Hon kom in vid 18.00 och ville sova så vi stängde dörren då. Vi startade en podd och åt en bit mat till den. Något vi börjat göra sedan något år tillbaka och är ett trevligt eftermiddagsnöje.

På håll ser detta gräs ut som vinrött, men jag gick nära och upptäckte att varje strå har ett spektrum av färger. Så vackert och när jag laddade upp detta foto på datorn satt jag en lång stund och bara tittade. Så vackert och vad glad jag är att vi köpte denna växt. Ibland ska man nog titta lite från andra vinklar för att upptäcka nya saker.

Inget utesittande idag med andra ord, men jag har bundit om både blåregnet och bigognen så de ska kunna växa mer fritt. Nu hoppas vi på uppehåll i morgon så vi kan vara ute och klippa gräs och ansa rabatter. Jag har min B&D på laddning så nu är jag sugen på att köra igång.

Denna vecka stannar vi hemma då det inte är något vi egentligen behöver köpa som inte finns i byn.

3 svar på ”Fått mycket gjort idag

  1. Vilken mysig min Kuma har. Visst ser han nöjd ut.
    Härligt att få undan en del pappersarbete och att ni nu är så nära!

Lämna ett svar