Augusti och jag letar ännu efter ett bra tema

Idag skulle linern komma på plats och med min handräckning så fick vi till det bra. JR stod i poolen med sockar på för att inte orsaka någon skada på linern som är riktigt tjock enligt mig. Jag trodde den skulle vara mycket tunnare. Jag höll samtidigt på att byta lakan i sängen och det blev lite jobbigt tyckte Kuma som verkligen ville ligga i kalltet i sovrummet. Jag satte igång ac:n och när han äntligen kunde hoppa upp var han nöjd. Förbaskat larvande tyckte han.

Efter lite jobb och en del vatten så fick vi linern så slät och fin. JR gick faktiskt i poolen som just nu är fylld till hälften och konstaterade att det var riktigt härligt. Mer än +20 var det och några grader till. Men han hade inga badbyxor på sig så premiärdoppet får vänta någon dag.

Nu sitter även varningslappen uppe och man får inte dyka i poolen. Hade ju inte en tanke på det ändå men någon annan kanske hade sina funderingar på det och det är viktigt att ha lappar uppe så man inte blir skyldig till något. JR hade läst i instruktionsboken och detta var tydligen mycket viktigt. Tror inte Kuma ens tänker kika ner i poolen så han är ingen kandidat att dyka. Turbo är inte läskunnig så hon gör väl som hon vill. Misstänker att hon tänker ta sig ett bad i sinom tid.

När linern var klar så var det dags att sätta in reningsverket i tiny house. Fin grön matta fick den att stå på och jag öste på med sand till reningen. Så detta har vi sysslat med idag söndag i augusti.

I morgon ska dessa äntligen sättas på plats runt poolen. Reningsverket ska få börja jobba och mer vatten ska in i poolen. JR har fått order från mig att köpa en termometer och en håv så jag kan göra rent på vattenytan. Ja, nu är den snart klar för invigning vår efterlängtade pool. Vi har bestämt oss för att ha hemester resten av augusti. Bygget av trädäcket runt poolen får vänta ett tag.

Som min överskrift antyder så letar jag fortfarande efter ett tema som känns bekväm. Därför får ni ha lite tålamod med en del nymodigheter tills jag hamnar rätt. Nu provar jag denna i någon dag så får jag se om det kan vara rätt.

  3 reaktioner på “Augusti och jag letar ännu efter ett bra tema

 1. augusti 2, 2021 kl. 10:20

  Oj vad bra det har blivit med poolen! Ser ju hur skönt som helst ut, fast lite mer vatten kanske inte skadar 😉

  Jag gillar detta tema som du har nu.

  Ha en fin start på veckan!

  • augusti 2, 2021 kl. 10:25

   Mer vatten blir det idag och även sargen ovanpå. Sen ska det bli varmt i vattnet också.
   Jag får se om det blir bra med detta tema.
   Tack detsamma.

 2. evadramin
  augusti 2, 2021 kl. 11:04

  Ser väldigt bra ut med poolen måste jag säga.
  Lite hemester efter allt jobb låter härligt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: